Top Game Portál

Hello mindenki!Végre elkészült az első WorldPress oldalam. Sok rendszert kipróbáltam már, de azt hiszem ennél maradok.

Az oldalam címe: www.topgame.extra.hu

Kérlek titeket nézzétek meg, és modjatok róla véleményt, mert csak azután tudom jobbá tenni az oldalt.

Ha valaki szivessen segítene, vagy csatlakozna, azt is szeretettel várom.+1

Ha valaki tud ajánani plugint, ami kellhet egy ilyen oldalra, akkor ő is írjon.

Senkinek semmi véleménye nincs?

Valaki Tudna ajánlani egy olyan plugint, amivel a cikkeket lehet értékelni?

Hát, szerintem elég összevissza. Nagyon zavaró, hogy mindenhol látszik a csíkos háttér. Legalábbis nekem. Egy szimpla egyszínű háttér mindenképp kell a szöveg alá. Zavaró, hogy minden cikkben más méretűek a képek, így egy nagy kavalkádnak tűnik az egész, nem egy jól szerkesztett weboldalnak. Szerintem nézz szét először az ingyenes wordpress témák között, válassz ki egy olyat, ami legjobban illik hozzád, a színeket, hátteret már nagyon könnyen ki lehet cserélni. Legyen rendszer az oldaladon.

Te mit ajánlasz egy ilyesmi portálhoz?

EGyébként igazad van! a csikos háttér tényleg nagyon gáz lett. Meg abban is van valami, hogy a képek össze vissza vannak! Ugyhogy megpróbálom korrigálni! A régi cikkekbe már nem nyulok bele, de az ujjak már méretre lesznek vágva.

szerintem azon kivul, hogy mindenki nyaral azert nem minositgettek a lapodat, mert mar az eredeti is eleg gagyi es ahogy belepiszkaltal csak rosszabb lett…asszem jobb ha nem is mondok tobbet (=

Ez is egy vélemény! De ennek hatására nem fogom abbahagyni, mert elég sok weboldalt csináltam már, és mindig azért hagytam abba, mert valaki leszólta. Ugyhogy most változott a helyzet. Véleményre voltam kiváncsi, te elmondtad.

köszönöm