Tooltip plugin

Keresek valami ízléses tooltip plugint. Lehetőleg richtext támogatással.Joc

http://www.smashingmagazine.com/2007/06/12/tooltips-scripts-ajax-javascript-css-dhtml/http://www.google.hu/search?q=tooltip+plugin+wordpress&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a


'Farkas wrote on '2009-09-28:
http://www.smashingmagazine.com/2007/06/12/tooltips-scripts-ajax-javascript-css-dhtml/

http://www.google.hu/search?q=tooltip+plugin+wordpress&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a
Köszönöm a választ, de:


1) tooltip DHTML anyagokat én is találtam, sőt, ha megerőszakolom magam, írok is egyet. Wordpress pluginra van szükségem, mint pl. a popupper, csak az nem megy a szerveren.


2) a google nekem is jóbarátom, nem tettem volna fel a kérdést, ha már nem néztem volna át magam is...

Azért köszi.

(Joc)

Kedves Joco1114!Az első link 40 db tooltip-et mutat be, wordpress bővítményeket.Az jó, ha a Google a barátunk… :wink:Én meg - az egyszerű agyberendezkedésemmel - azt nem értettem, hogy a mintegy 50-100 tooltip-javaslat között nincs számodra megfelelő, ezért azt hittem, hogy nem néztél körül alaposan. :slight_smile: :slight_smile:Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, de valószínűleg jár errefele olyan is, aki hasznát tudja venni a linkeknek. :unsure:


'Farkas wrote on '2009-09-29:
Kedves Joco1114!

Az első link 40 db tooltip-et mutat be, wordpress bővítményeket.

Az jó, ha a Google a barátunk... ;)

Én meg - az egyszerű agyberendezkedésemmel - azt nem értettem, hogy a mintegy 50-100 tooltip-javaslat között nincs számodra megfelelő, ezért azt hittem, hogy nem néztél körül alaposan. :) :)

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni, de valószínűleg jár errefele olyan is, aki hasznát tudja venni a linkeknek. :unsure:
Bocsánat, az előbb valószínűleg elragadtattam magam. Köszönöm a segíteni akarásodat, akkor inkább kérdeznék:


Azt írod, az első link 40 tooltipet mutat be, Wordpress bővítményeket. Én ebben 3 Wordpress plugint látok, mindhárom benne van a wordpress.org 6 oldalas listájában, amit a tooltip keresőkifejezésre ad. A többi Ajax és DHTML script, ami igen hasznos, de nem kimondottan Wordpresshez. (Legalábbis nekem nem...)


Az előbb említett 6 oldalban kb. 6 plugin van (lehet, hogy hét...), amelyik valóban tooltip. A popupper felelne meg leginkább az igényeimnek, de csak helyi gépen működik, a szerverre feltöltve meg sem jelenik az ikonja a szerkesztőben.

Ami miatt írtam az az, hátha van valakinek tapasztalata ebben a témában, esetleg valami moddolt pluginja, saját fejlesztése, amit szívesen megosztana.

Nos? Így valaki?

Joc

Esetleg olyan Tooltipet tud valaki, amibe linket lehet beszúrni? Valahol láttam már ilyet: ráklikkel a szövegre, pici buborékban egy szöveg, és linkek. Erre lenne most nagy szükségem. (az sem baj, ha nem wp kiegészítő)

http://www.blogdev.info/bd/wordpress/plugins/nice-tooltips.htmRégebbi, de lehet, hogy működik.

Köszönöm. Ezt használom is már. Hogyan tudom megoldani, hogy linket tehessek a tooltipbe?