Tömeges termékfeltöltés ingyen

Sziasztok! Hogy tudok (milyen bővítménnyel?) több terméket is ingyen feltölteni? XML vagy CSV formátumban? Köszönök előre is minden segítséget :slight_smile:

Mire irányul pontosan a kérdés? Ha készítesz egy CSV fájlt, akkor utána a Wocoommerce alap importálójával is könnyedén és ingyen be tudod importálni a termékeket.

Milyen formátumban vannak meg jelenleg a termékek, honnan akarod importálni?

Szia vicartdesign!
Feltöltöttem egy “Virtu” névre halgató sablont, na meg persze a WooCommerce-t. Gondolkodom egy webáruházon, de mivel az ötlet része, hogy sok termék legyen (1000 fölötti mennyiség is lehet) ezért körbenéztem, hogy milyen megoldások lehetnek. Én ugyanis a Woocommerce-ben nem láttam erre megoldást. Bár lehet, hogy csak túl az orrom előtt van :slight_smile: Ezért kis utánaolvasás után a következő két bővítményt tölöttem le: All Export és az All Import. Kísérletként egy próba adatot próbáltam feltölteni az All Import-al, de elakadtam, mert egy üzenetet kaptam: A WooCommerce Add-On van szüksége az Importált termékekre. Ott persze egy fizetős oldalra jutottam.
A fentiek után a kérdésem most talán inkább az, hogy a Woocommerce alap importálóját hol talállom? Gondolom ez nem ugyanaz, hogy hozz létre tereméket, vagy éppen kategóriát gomb megnyomása :slight_smile:
Gondoltam, a tél pont jó arra hogy megpróbáljak összehozni egy webáruházat a wordpress na meg a Woocommerce segítségével :slight_smile:
Köszi előre is a segítséget.

Nincs az úgy eldugva :slight_smile: Termékek -> Minden termék és ott az oldal legtetején Új hozzáadása | Importálás | Exportálás

Hát köszönöm a segítséget :)) Van amikor a szem előtti a legláthatatlanabb :slight_smile: Most a következő lépés, hogy egy normális CSV -fáljt sikerüljön osszehozni. :slight_smile:

Igazán nincs mit. Sok sikert, ha elakadsz, írj bátran

Sziasztok! Wp all import bővítménnyel szeretném a partner termékeit feltőlteni külső termékként. Ez sikerül is csak egy dolog nem világos, hogy a saját termékkategóriáimba hogyan tudom ezeket berakni még az importálás elött? Nem egyeznek a partner termékkategóriái a sajátjaimmal. Van erre valami megoldás, hogy több száz terméknél ne keljen minden egyes terméknél kézzel beállítani a kategóiákat?

Előre is köszönöm a választ

Az wpallinoneimport rendelkezik beépített php funkció kezelővel. Ott kell összepárosítani a forrás kategóriáját és a sajátod.

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni xml tömeges feltőltésben?