tömeges bejegyzls bevitele

A WP-t webshopnak használom, aminél a cikkek bejegyzésekként vannak felvive.

Ezt szeretném egyszerűsíteni.Arra gondoltam, hogy hogyan lehetne külsőleg megszerkesztett fájlból tömegesen felvinni bejegyzéseket.
 • tudom van a cvtr-v ctrl-c (nem erre gondolok)
 • néztem az emailes bejegyzést. Ez már nem rossz (igaz nem sikerült életre lehelnem), mert csak a kategóriákat kell később beállítani.  De hátha van olyan megoldás, hogy valamilyen szabványos formátumban vinné be az adatokat. pl. gondolok csv vagy bármi másra.  Legszebb lenne, ha excellben meglennének a megzők kitöltve, amiből előállítanék egy (pl txt, csv) formátumot és azt egyből beimportálnám.  Néztem az import lehetőségeket, de azok mind valamilyen blog típus szerintiek.  De ha bármelyiknek meglenne a pontos formátuma, akkor talán tudnék vele valamit kezdeni.  Persze külön plugin is jó megoldás lehet.  Van valakinek ötlete a megoldásra?

Szerintem ha megnézed a WP adatbázist post tábláját akkor simán tudsz csv-ből postokat felvinni ha megfelelő oszlopszerkezetet használsz. Ezt megtudod tenni phpmyadminon vagy keresel valami erre megfelelő wp tábla buzeráló plugint.