Többnyelvuseg

Van vmilyen megoldas amivel tobbnyelvuseget lehet kezelni?

Egy tegnapi panasz szerint az angol fórumban: egyetlen létező plugin sem kompatibel a 2.3.3-val… (én még nem teszteltem)Ámbátor ez aszongya magáról, hogy igen:

http://www.qianqin.de/qtranslate/

p.s. Én a Gengora esküdtem, amíg a verziók bírták követni a WP-t…

Szervusztok !Korábban már többször, több helyen volt ez kérdés, és Moshu után elég nagy szemtelenség leírni, de a 2.3.3-ra már mindent kipróbáltam - egyik sem megy rendesen.

A Gengo-nak van egy kísérleti verziója, talán linkeltem is már ide a Fórumba nemrégen a címét, de sajnos nem vált be.

A gengo honlapján írottak alapján, szíveskedjünk türelemmel várni, a fejlesztésben éppen szünetet tartanak.

Lehet, hogy már a 2.5-re gyúrnak ?Üdvözlettel.

Ne marháskodj mán, hogy “szemtelenség”… én nem teszteltem egyiket sem, de te igen - tehát neked még inkább van jogod belebeszélni ebbe a témába :slight_smile:(amúgy, mindenkinek van, de a te hozzászólásod mögött vannak tények; én csupán “hallomást” adtam elő)

Szervusztok !Moshu ! Ez olyan mint a sz@r és a csokitorta; ránézésre, főleg távolról, nagyon egyformának tűnnek… :slight_smile: :slight_smile:

Szóval, én csak kezdő, lelkes amatőr vagyok.Más…Tekintélyes Fórumtársunk (az előbb említett személy :slight_smile: ) linkajánlóján végigrohantam, és kipróbáltam a plugint.

Az eredmény annyi, hogy
 • bármennyi nyelvet hozzáadhatsz (ami azt jelenti, hogy az xx.mo fájlt elhelyezed a lang könyvtárban, és a plugin managernek “megmondod”, hogy melyik nyelveket választottad, az ő kis zászlócskájával együtt)
 • a hozzáadott nyelvek közül egyszerre hármat használhatsz aktívan, legalábbis annyi jelenik meg
 • a szerkesztőben a három nyelv jelenik meg, ha beírtad a bejegyzésedet, akkor a másik két nyelven is beíthatod, vagy akár nem
 • azok az oldalak, bejegyzések, melyeket háromnyelvűvé tettél a szerkesztéskor, szépen meg is jelennek
 • azok az alapdolgok is megjelennek a nyelvváltáskor, ami a WP mo fájljában laknak
 • amit a THEME-ben átírtál, az úgy is marad, azon a nyelven.  Eddig ez az a plugin, amit sikerült kb. 5 perc alatt beüzemelnem, nem akadt meg semmi, és még megy az oldal.  Ugyanakkor az oldalak kissé hungish-ul néznek ki (a szó ugyancsak Moshutól orozva), de, ha nincsenek magas igények, vagy csak az információ megosztása a cél, akkor üzemel.  A verzió még az 1.0 beta 3, tehát, ígéretes fejlődés előtt állhat.  Szép további estét ! :slight_smile:

van egy linked ahol meg lehet nezni?

Szervusz Charlie !A linket, ahol a plugin lakik, Moshu hozzászólásában látod, próbaképpen pár napig pedig itt hagyom fenn, hogy látszódjék a működése: http://www.sakraft.huÜdvözlettel:

na, kozbe felraktam, faszan mukodik ez, és konyu kezelni is. fasza.

Halihó Charlie !Neked is az a tapasztalatod, mint nekem ? Három nyelv, stb. stb. Dobsz egy linket, ahol megnézhetődik ?Üdvözlettel:

még csak két nyelv van, holnap felteszem webre, msot localhoston megy.

a qtranslate nem megy 2.5-el. legalábbis ezt irjak. ez igaz, vagy csak nem ellenoriztek? vagy van vmi alternativa 2.5-re?


'charlie wrote:

a qtranslate nem megy 2.5-el. legalábbis ezt irjak. ez igaz' date=' vagy csak nem ellenoriztek? vagy van vmi alternativa 2.5-re?[/quote']


Amiről kicsit feljebb beszéltetek az a qtranslate?


- Ha nem, akkor melyik plug-inról? (link hozzá?)


- Fent van még nálad? Mert ha igen, akkor megnézném... :)

Erről van szo: http://www.qianqin.de/qtranslate/itt ki is tudod probalni.