Többfelhasználós, fizetős, egyedi tartalms pluginokra vonatkozó kérdés

Üdv, megint belefutottam egy olyan felkérésbe, amit szerintem (bármennyire szeretem is) WP alatt nem lehet megcsinálni, de azért inkább kérdezek, hátha a profik jobban tudják.

Szóval lenne egy WP telepítés, aminek

• minden tartalma fizetős, azaz a komplet honlap csak belépés után elérhető. Az account előfizetés alapján történik
  • ha belép a delikvens, akkor tud saját cikkeket írni, ill. elolvasni minden mást a honlapon
  • a saját cikkeihez felhasználhatja a WP cimkerendszerét, de SAJÁT, csak az ő általa kreált cikkekhez felhasználható cimkéket is létrehozhat. Ezeket a saját cimkéket értelemszerűen egy másik előfizető nem tudja használni (de rákeresni pl. igen, olavasgatás közben).
  • az előfizetők minden belépésnél látják, hogy mi az, amit még nem olvastak, és mi az, amit már igen...
  • az előfizetést (megrendelés, számlák stb.) is a saját "fiókjuk" alól kezelhessék...
Szóval szerintem ez erősen egyedi php lenne, nem WP, de javítsatok ki, ha ez megvalósítható kedvenc eretrendszerünk alat. :)

Felkérésbe, támagatásra vagy megrendelésbe? Nagyon nem ugyan az. :slight_smile:

De feltételezzük a legjobbakat, hogy nem más tudásából szeretnél profitot.

1. Van több membership plugin, amik ezt tudják.
  2. Frontend publisher
  3. Ez 99% egyedi fejlesztés
  4. Kereséssel erre is biztos van plugin, de erre én is letudok fejleszteni plugint :)
  5. Ha webáruházakhoz van, simához is biztos van ilyen rész.

Köszi, nem vérszívás, hanem egyáltalán hogy érdemes/megéri-e wp alatt bogarászni, időt tölteni ezzel, vagy eleve jobban jár az illető, ha eltanácsolom és elirányítom egy egyedi fejlesztéssel foglalkozóhoz (én olyat nem tudok).

Amúgy is hajlok rá, hogy elhajtsam, mert olyan ügyfél, aki fullextrás Mercedest szeretne, de természetesen használt Skoda 120L áráért. :smiley: