szevassztok!
ismét egy kérdéssel forulok a közösséghez.
van-e arra vajon lehetőség hogy több single post view template-et használjak, ne csak egy fajtát.
jelenleg ügye a cikek tartalmanak teljes megjelenítéséért a single.php felel. namost nekem többféleképpen kinéző single.php-re lenne szükségem.
előre is köszönet a segítséget!
ne válaszoljon senki!
Heuréka!
csak annyit kell tenni, hogy a single.php ban lévő single post view loopot kicsit át kell írni.
konkrétabban nekem így sikerült és ez igyzából tökéletesen meg is felel:
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post();
if ( in_category(‘X’) ) {
// ha a post kategóriája X akkor történjen ez…
} else {
// ha a post kategóriája nem X, akkor ez fog történni…
}
?>
// ide meg értelemszerűen a szokásos rész jön!
több feltétel esetén természetesen ne legyetek rest használni az elseif-et.
én konkrétan egy include függvénnyel más-más megjelenítési formákat használok attól függően hogy mely kategóriában van benne a post!
remélem mindenki érti aki akarja! 
Legjobbakat
Ha a single megjelenése kategória-függő, azaz olyan esetben, amikor vannak külön category template-jeid (pl. category-X.php, category-Y.php stb.), akkor van rá plugin, hogy a single post “megörökölje” az illető kategória kinézetét.
http://guff.szub.net/2005/07/21/post-templates-by-category/
Ãm lehet úgy is alkalmazni, hogy nincs category-X.php, ellenben gyártasz pl. single-cat-XX.php típusú template file-okat.
Csak hogy legyen a népnek alternatíva…
fuu… nem is tudtam hogy van ilyen, habár többszöri elolvasásrasem értettem meg
de a hiba vszin az én készülékemben van!
Viszont tökéletesen működik!v Az élet könnyebb ezzel a pluginnal.
Köszi…
Én is különböző kategória templatekkel variálok, kinézetre nem eltérőek, csak főkategória, és alájuk rendelt alkategóriák vannak külön választva. Az alkategóriák megjelenítése, eltérő sidebar és single.php nem gond, viszont szeretném a különböző kategóriák sidebar-ján csak az adott kategória archívumát - korábbi bejegyzéseit megjeleníteni, de codex szerint a wp get archives függvénynek se child_of, sem pedig exclude argumentuma nincsen. Erre nincs valami ötletetek?
http://forum.word-press.hu/viewtopic.php?pid=2634#p2634 - és tovább lefelé…
kb. ugyanez volt a kérdés, és a válaszokból összerakható a megoldás: query_posts, ezt kell használni, nem a get_archives-t!
A fenti helyen találsz majdnem kész kódot is.
Kösz moshu, tudtam, hogy rád számíthatok…
Ãtnéztem a fórumot, de ezt a topicot nem találtam meg. Ãgy már menni fog.