Többféle kategóriamegjelenítés

Sziasztok! Volna egy kis problémám, amin sokat törtem a fejem, de nem sikerült megoldást találnom. Ehhez kérnék segítséget.

Az alapszituáció (leegyszerűsítve): van egy WP oldal filmismertetőkkel. Jelenleg van benne három kategória: horror, scifi, trash. A postok ezek alá vannak becsoportosítva. Ha ráklikkelek valamelyik kategóriára (pl. akarmi/?cat=3) az adott kategória bejegyzései megjelennek (cím + a cikk első néhány sora), időrendi sorrendben (legújabbak a legelején). Ezt egy pluginnal ABC sorrendbe is tudom pakolászni.Amire szükségem volna: egy olyan oldal, ahol csak a post-címek jelenjenek meg (amik egyben a filmcímek is), a cikk első néhány sora nem. Más szóval az a cél, hogy legyen egy blog-szerű post-felsorolás (cím, első néhány sor, kategóriánként) - ez ugye már megvan - és emellett legyen egy címfelsorolás is, ABC sorrendben, lehetőleg mindhárom kategória bejegyzéseivel 1 db. oldalon, hogy a júzer így is tudjon nézelődni/keresgélni.Manuálisan ez megoldható volna úgy, hogy külön írkálnám be a cikkek címét és azokat egyenként belinkelném, de azt szeretném, hogy ez az oldal dinamikusan működjön.Remélem sikerült valamelyest érthetően leírnom a problémámat. (ha mégsem, valahova feldobom az oldalt)

Ha tudtok segíteni, annak nagyon örülnék.köszi,

Zsolt

témaszerkesztés, megfelelő lekérdezéssel. de mintha ilyenre plugint is láttam volnaCsak neked, csak most:hozz létre egy archives.php fájlt. a tartalmát csinald meg, mintha pl. single.php lenne.csak a lekérdezésnél ezt írd be:

Code:

<?php $archive_query = new WP_Query('showposts=1000');

while ($archive_query->have_posts()) : $archive_query->the_post(); ?>[*]<a href="" rel="bookmark" title="Permanent Link to ">

új oldalt csinalsz, tartalmat nem raksz bele, de kiválasztod, hogy az archives legyen az oldalra vonatkozó téma.

a showposts=1000 jelenti azt, hogy az utolsó 1000 bejegyzést listázza ki.

Király, működik! :smiley:

Nagyon köszönöm!