több réteg a fejlécben

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy van -e valakinek ötlete arra, hogy lehetne megvalósítani, úgynevezett több réteget a egy fejlécben.

Mire is gondolok itt.

Adott egy kurbick sablon egy olyan fejléccel, ahol adott méretű és elhelyezésű banner fut a wp-bannerize segítségével.

Erre fejlécre kellene még pluszba rátenni egy flash objektumot (fényújság amely egy embed.ed kóddal van meghívva és egy külső szerverről lehet aktiválni. Elhelyezkedése a fejléc közepén lenne.

Ha csak simán beteszem a flash objektum hívását akkor . szét tolja az oldalt, ha próbálom átméretezni és poziciónálni, hogy ne tolja szét az oldalt akkor torzul a fényújság.

Ezért kellene valamilyen olyan megoldás, hogy a bannert tartalmazó fejléc fölötti rétegben helyezkedne el a fényújság , az úgy is csak akkor jelenik meg ha információt küldenek rá.

Végső megoldásként felmerült az is, hogy a banner legyen fix kép a fejléc jpegben, és esetleg tegyek rá egy fejléc forgatót, ahol végül is úgymond megoldható a banner pörgetés, de ha van ennél elegánsabb megoldás az jobb lenne.

Remélem érthetően írtam le , ha nem akkor kérdezzetek.

Köszi:

L.

A problémád érdekes, követni fogom, hogy talál-e valaki megoldást rá.

Egy dolog “bántotta” csak a szememet. Az utolsó mondatod: “Remélem érthetően írtam le , ha nem akkor kérdezzetek.” Jelenleg Te kérsz tanácsot. Miért más kérdezzen, ha nem vagy érthető? :slight_smile:

Pfuu ez igy nekem kicsit magas, de ha valamit rá szeretnél tenni valamire, akkor az egyik megoldás igen, hogy divben a div, vagy a másik, hogy használd a position:relative; tulajdonságot, és ráhúzod. Tehát az adott div kap egy olyat, hogy position:relative;top:-50px;

De tényleg nem látom át a dolgot. Majd egy urlt tegyél be légyszíves, hogy lássuk mit szeretnénk elérni.

Szia ! küldtem egy mailt az info[kukac]efrudhu-ra melyhez csatoltam bizonyos állományokat hogy könnyebben átlátható legyen a dolog ha van időd kérlek nézd meg.

Köszönöm:

L.

sziasztok,

Elnézést kérek, ha rossz helyre írok, de nem találtam ilyen postot, illetve lehet rosszul kerestem rá.

Az lenne a kérdésem, hogy miként lehetne megoldani azt, hogy az oldal tetején egy külön frame lenne - mint pl. extra.hu, fw.hu - ahol reklámokat tudnék megjelentetni és az minden oldalon, illetve aldomainemen megjelenne ugyanott. Nem tudom érthetően írtam-e le, de köszönöm a segítséget előre is.

Továbbá hogy lehet azt megoldani, hogy egy aldomainen ugyanaz a sablon legyen, mint a fő oldalamon?

Köszönöm.

“hover div float fix” - valami ilyesmire keress a kugliban

köszönöm az ötletet. Egyelőre ezzel a kifejezéssel, illetve ennek kombinációival még nem találtam megoldást. :frowning: