Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van -e valakinek ötlete arra, hogy lehetne megvalósítani, úgynevezett több réteget a egy fejlécben.
Mire is gondolok itt.
Adott egy kurbick sablon egy olyan fejléccel, ahol adott méretű és elhelyezésű banner fut a wp-bannerize segítségével.
Erre fejlécre kellene még pluszba rátenni egy flash objektumot (fényújság amely egy embed.ed kóddal van meghívva és egy külső szerverről lehet aktiválni. Elhelyezkedése a fejléc közepén lenne.
Ha csak simán beteszem a flash objektum hívását akkor . szét tolja az oldalt, ha próbálom átméretezni és poziciónálni, hogy ne tolja szét az oldalt akkor torzul a fényújság.
Ezért kellene valamilyen olyan megoldás, hogy a bannert tartalmazó fejléc fölötti rétegben helyezkedne el a fényújság , az úgy is csak akkor jelenik meg ha információt küldenek rá.
Végső megoldásként felmerült az is, hogy a banner legyen fix kép a fejléc jpegben, és esetleg tegyek rá egy fejléc forgatót, ahol végül is úgymond megoldható a banner pörgetés, de ha van ennél elegánsabb megoldás az jobb lenne.
Remélem érthetően írtam le , ha nem akkor kérdezzetek.
Köszi:
L.
A problémád érdekes, követni fogom, hogy talál-e valaki megoldást rá.
Egy dolog “bántotta” csak a szememet. Az utolsó mondatod: “Remélem érthetően írtam le , ha nem akkor kérdezzetek.” Jelenleg Te kérsz tanácsot. Miért más kérdezzen, ha nem vagy érthető?
Pfuu ez igy nekem kicsit magas, de ha valamit rá szeretnél tenni valamire, akkor az egyik megoldás igen, hogy divben a div, vagy a másik, hogy használd a position:relative; tulajdonságot, és ráhúzod. Tehát az adott div kap egy olyat, hogy position:relative;top:-50px;
De tényleg nem látom át a dolgot. Majd egy urlt tegyél be légyszíves, hogy lássuk mit szeretnénk elérni.
Szia ! küldtem egy mailt az info[kukac]efrudhu-ra melyhez csatoltam bizonyos állományokat hogy könnyebben átlátható legyen a dolog ha van időd kérlek nézd meg.
Köszönöm:
L.
sziasztok,
Elnézést kérek, ha rossz helyre írok, de nem találtam ilyen postot, illetve lehet rosszul kerestem rá.
Az lenne a kérdésem, hogy miként lehetne megoldani azt, hogy az oldal tetején egy külön frame lenne - mint pl. extra.hu, fw.hu - ahol reklámokat tudnék megjelentetni és az minden oldalon, illetve aldomainemen megjelenne ugyanott. Nem tudom érthetően írtam-e le, de köszönöm a segítséget előre is.
Továbbá hogy lehet azt megoldani, hogy egy aldomainen ugyanaz a sablon legyen, mint a fő oldalamon?
Köszönöm.
“hover div float fix” - valami ilyesmire keress a kugliban
köszönöm az ötletet. Egyelőre ezzel a kifejezéssel, illetve ennek kombinációival még nem találtam megoldást.