Több post csoportosítása

Sziasztok!Még csak pár napja ismerkedek a WordPress-szel, de eddig nagyon tetszik. Gyakorlásképpen egy kis oldalt alakítok át (www.kisgalya.hu), és bele is ütköztem az alábbi problémába. (a linkelt oldal még nem WP)Pl. az Eredmények oldalon a különböző sportesemények alá vannak gyűjtve a korábbi évek eredményei. Felvettem egy ‘eredmenyek’ kategóriát, és azon belül címkéket adok az egyes eseményeknek. Azért így, mert lehet, hogy a későbbiekben nem én fogom karbantartani, és egyszerűbb létrehozni egy új címkét egy új versenynek, mint átírni a sablon fájlját.Az Eredmények oldal sablonjában az eredmenyek kategóriát listázom ki, és ha új címkéhez érkezik, akkor új ul listát, azaz blokkot kezd. A címke leírásában tárolom az esemény logóját, a címke neve az adott esemény neve. Így most működik is aránylag jól, de eléggé hekkelt az egész, félő, hogy előbb-utóbb probléma lesz vele.Nem tudtok erre a problémára valamilyen megoldást? A lényeg az lenne, hogy ha pl. felviszek egy új eredménylistát, akkor az Eredmények gyűjtőoldalon listázódjon a megfelelő csoportban a post.

alkategória?

Valamiért ez a lehetőség nem tetszett eddig, de elgondolkodok rajta még1x, köszi.

Az alkategóriás megoldás bevált. A probléma már csak annyi, hogy az azonos nevű rendezvények az alkategóriákban nem függnek össze, de ez sajnos az oldal struktúrájából adódik. Szerencsére nincs is szükség funkcionalitásra.

Az azonos nevű rendezvényeket meg lehet különböztetni, ha más nevet adsz neki. :slight_smile: A címadásban megkülönbözteted őket egy évszám, vagy egy dátum hozzáadásával a címükben.

Pl. Rendezvény 2011. tavasz, Rendezvény 2011. ősz, és így tovább…

Igen, az is megoldás lenne, de minimálisra akarom venni a kategóriák számát.Most minden nagyon zsíros, egyedül a keresési találatok oldalnál volt probléma, mivel én csak a szülő kategóriát akartam megjeleníteni. Végül a category_parent vizsgálatával sikerült egyszerűen megoldani.

Örömmel jelentem, hogy gyakorlatilag elkészült az oldal. Apróbb simítások még akadnak persze:http://rolandtoth.hu/kisgalya/A domén átregisztráció még folyamatban van, addig csak ilyen a link.

(wwww.kisgalya.hu is él, de oda csak iframe-ben van behúzva az oldal)Sokat segített két plugin: Newsletter (satollo-féle) és a Shashin (Picasa). Na meg persze ez a fórum is, doménkiválasztástól kezdve a kisebb-nagyobb technikai tanácsokig, úgyhogy ismételten köszönet mindenkinek!

höh, ez tök jól néz ki!! (annak ellenére, hogy nagyon nem szeretem a lebegő menüket) :smiley:ja, és a wordpress felirat igazán lehetne klikkelős! :wink: