Üdv!
Annyi lenne a problémám, hogy hogyan lehet a főoldalon kívül más oldalra is bejegyzést kirakni? Sokat próbálgattam eddig, de nem jött össze. 
Mire gondolsz pontosan?
Arra gondolsz, hogy xx.hu -n megírsz egy bejegyzést, ami automatikusan megjelenik zz.hu oldalon és yy.hu oldalon is? Robot poster plugin kell vagy Rss feed olvasóval bevinni.
syska majdnem eltaláltad, de leírom kicsit bővebben. Van egy oldalam pl wp.hu, alapból ide rakosgatja a postokat, de ha én létrehozok egy másik oldalt aminek a neve pl Új oldal, akkor ha úgy állítom be az így fog kinézni wp.hu/uj-oldal. Na és ide szeretném kirakni a postokat, szóval legyen választási lehetőség, hogy melyik oldalra kerüljön ki.
Ez google szerint kontent duplikáció, amiért büntetni fog.
De pl erre valók a kategóriák.
Ãgy az új bejegyzések elérhető lehet több URL-en is.
Ha pedig tök egyedi dolgot akarsz, akkor az oldalhoz kell csinálnod egy saját templatet, amiben olyan egyedi listázót írsz, amilyet szeretnél. Persze, ehhez érteni kell hozzá.
Miért bünteti a google? Csak egy menün belül egy másik oldalra tettem ki a postot, nem a főoldalra. Egy jó példa erre az Aztadom, ott is több oldal van és mindegyikben vannak postok.
Vagy csak én értem félre amit mondasz, ott nem lehet látni a kategóriákat, lehet, hogy ott is azzal van megoldva.
Oldalon belül annyira nem bünteti. Azonban nem értem ez miért jó. Miért nem a kategóriát teszed a menüpontba?
Ha csak kategóriát rakom ki a menüben, attól még a főoldalon látszódni fog és én azt nem szeretném. Ezért kéne egy olyan megoldás, amivel választhatok, hogy a főoldalra szeretném kirakni vagy éppen a mellette lévőre.
Nem kötelező a főoldalon listázni a bejegyzéseket.
Be lehet állítani egy statikus oldalt is főoldalnak.
Jó estét!
Ha jól értelmeztem, Runy azt szeretné, hogy legyen egy 5-8 oldalból álló weboldala, és csak külön post-ok kerüljenek ki rá, és ne mindig egy újabb aloldal.
Mint a mostanában megjelenő humor oldalak, pl: nemkutya.
Én is hasonlót szeretnék, hogy mindig egy újabb bejegyzés kerüljön bizonyos kategóriákon belül, és ne kelljen mindig új oldal.
Igazából nagyon zöldfülű vagyok ebben a témában, és sorry ha valamit elértettem.
Üdv: Brogen
nemkutya kategóriákat használ. Én olyan Aztadom szerűt szeretnék. Joomla-t felraktam és próbálgattam. Bonyolultabb mint a wp és nem is tetszik annyira, de van egy jó oldala, arra az oldalra postolok amelyikre szeretnék és csak azon jelenik meg. Már megszoktam a wp-t, szóval jó lenne orvosolni ezt a problémát.
Ejj a zsiványok, ugyan azt a témát használják, mint én. De nem ez a lényeg, itt jól látható ahogyan több oldalon is vannak különböző postok. Ezt még mindig nem sikerült megoldanom.
http://csillag-szuletik.info
Ezek szimplán kategória archívumok. Vagyis DjZoNe már megadta a megoldást.
Elkészíted a bejegyzések kategóriáit és a menükezelőben megcsinálod a menüt hozzá (vagy: wp_list_categories)
A főoldalról kizáráshoz pedig - ha nem akarsz statikus oldalt vagy egyedi kezdőoldalt csinálni - használd pl. az ace plugint.
Mindig az ACE 
köszi! 
Persze, hogy mindig az ACE. Tehetünk mi arról, hogy készítettél egy sokoldalú, jól használható plugint? 
ahh, végre! Mennyit kerestem erre a problémámra a megoldást… már majdnem (
) visszatértem a joomla-hoz.
Köszi mindenkinek!