Több oldal elérése egy bejelentkezéssel

Sziasztok,Nem tudom hogy jó kategóriába írok e,ha nem akkor elnézést.Több wordpresst üzemeltetek egy tárhelyen,azaz szolgáltatónál csak a domain más, és szeretném ha egy bejelentkezésel mindegyik oldalra fellehetne lépni kűlön regisztráció nélkűl.Erre van valami megoldás?A választ előre is köszönöm

én ezeket ismerem: managewp.com, loginbuilder.com. Utóbbi nem wp specifikus.

helló! Olyan lehetőséget tudtok ami hez nem a kettő felsorolt kellene? Az egy felületről való kezelhetőség nem fontos, sőőt! jobb ha nincs per pill, minden oldalt külön szépen admin kezelne. (meg ahogy megnéztem ezekhez regelni kell és házon-tárhelyen-bellül akarom megoldani)Kérdés majdnem ugyanaz csak fentiek nélkül. Pl van egy fődomain, és külön subok, mindegyiken külön wordpress, de különálló témák pluginok, viszont egyiken se legyen ilyen multi kezelő. Viszont a kérdés ugyanaz, egy regisztrációval be lehetne lépni több oldalra? (a fő domain felhasználói között és az aldomainoknál is ugyanazok lennének)A következő példában:-domain.hu (itt cikkek, írások jelennének meg, külön design)

-sub1.domain.hu (ez mondjuk forum oldalnak lenne, másdesign+ bbress)

-sub2.domain.hu (ez pedig pl webshopnakm nás design+ shop plugin)

Abban reménykedem hogy egy regisztrációval mondjuk a “fő domain” hírlevelére is fel tudnának regisztrálni, de ha nem akkor az “egy gyűrű minden felett” is elég. De hiába járkáltam a gugli erdőben… :smiley: