Több kategória a főoldalon

Arra szeretnék választ kapni, hogy Wordpress alatt megoldható-e, hogy a főoldalon 2 vagy több kategória bejegyzéseit tudjam megjeleníteni egymás mellett különálló oszlopban? Ha ez a probléma megoldható lenne, akkor szívesen használnék Joomla helyett Wordpresset. Ha valakinek van ötlete, kérem írja meg hogyan kell átszabni a sablont. Előre is nagyon köszönöm: Guba Krisztián

Természetesen megoldható, nincs ezzel probléma. Két megoldás tudok neked mondani:

Az első megoldás az, hogy ha már értesz a css-hez meg ugyebár a htmlhez, akkor elsőnek megcsinálod oda a két oszlopot ahová szeretnéd. Utána pedig ezen az oldalon találsz egy úgynevezett multi loopot.A kódjában be lehet állítani, hogy melyik kategóriát szeretnéd megjeleníteni. Ha valami nem oké a kódban vagyis nem értesz valamit, akkor kérdezz bátran. De a codex.wordpress.org oldalon szinte minden kérdésre választ kapsz, ha ugyebár tudsz angolul. Ha nem akkor be kell érned velünk. :slight_smile:

A második megoldás, hogy van nagyon sok ilyen sablon és annak megnézed a működését, ez egy jóval egyszerűbb dolog ugyebár. Ha valaki először csinál ilyet célszerű ilyet tanulmányozni, mert akkor átlátja a rendszert és működést a kész sablon segítségével.