Több albumos-subalbumos galéria

Sziasztok!Tudnátok nekem ajánlani egy olyan galériát wp-hez, ami le tud kezelni több albumot,subalbumokkal együtt is úgy,hogy ne nekem kelljen manuálisan egy page-be beírogatni a dolgokat minden alkalommal?

Valahogy így:

1.album

1.1.album

1.2.album

2.album

2.1.album

2.2.albumAz 1.,2., fő album gyakorlatilag csak konténerként funkcionálna egyébként is…a Nextgent néztem,de sajnos az nem tudja ezt 100%-ban…és azért nem jó,hogy manuálisan illesztgetem be, mert nem egyedül én fogom használni az oldalt,amire kéne (reményeim szerint kb 20 főről van szó…), és rájuk nem akarom bízni, meg egyébként is,manuálisan 20 ember albumait figyelgetni…hááát:)

Szervusz Balou!Szerintem a NGG-vel megoldható a dolog.Ha jól értettem a kérdésedet, akkor a szerkezet valami ilyesmi lenne:


 1. szerző albuma


 2. szerző 1. galériája
 3. szerző 2. galériája


 4. szerző albuma  2.szerző 1. galériája
 5. szerző 2. galériája
 6. szerző album


 7. szerző 1. galériája
 8. szerző 2. galériája


 9. szerző x. galériája  Ebben a felállásban (menthetetlenül) neked kell létrehozni a 20 albumot, ezzel a struktúrát kialakítani.

  Pl. Gipsz Jakab alkotásai, Pokol Belzebúb látomásai, … stb.  Ezek után vagy azt teszed, hogy a NGG-ben az egyes albumok gazdáinak a saját albumuk szerkesztéséhez szerzői, szerkesztői jogokat adsz külön-külön, ezzel rájuk bízva, hogy hány, és milyen galériát hoznak léte a saját albumaikban, és néha-néha ránézel, hogy rendben van-e minden.  Vagy azt teszed, hogy csinálsz mindenkinek, külön-külön egy FTP helyet, ahova alkönyvtáraikba feltölthetik a képeiket, megfelelő alkönyvtárakba, amit te emelsz át a honlapra.  Olyan megoldás is lehetséges (nem NGG), hogy mindenki felteszi pl. a Flick-re a saját albumát, amit te egy flickr-bővítménnyel beemelsz a honlapodra.  Összességében elég nehezen tudom elképzelni, hogy ne lenne matatás vele, ha egyszer azt szeretnéd, hogy tisztességesen nézzen ki a honlapod/blogod. :slight_smile:

Hm…köszönöm a választ Győző :slight_smile: Jól értetted a problémát és első körben jónak is tűnt, amit írtál rá…de aztán ez a Flick-es dolog felpiszkálta a fantáziámat…főleg azért,mert reggel számolgattam egy kicsit…000webhost-on van a tárhely,így is picit lassúcska,de még jobb,mint a magyar ingyenesek…viszont megnéztem,ha csak 15 képet töltöttem fel,akkor a nextgen gallery el tudott gondolkodni picit a dolgokon…na most akkor ha 20 ember csak 15 képet feltölt…háát…:slight_smile: Inkább mindenkivel csináltatok egy Flickr-es felhasználót és oda töltögessék :slight_smile: Vagy még kitalálom…