Titkosítás.

Sziasztok.

Ha valamit megkedvelek évekig használom kényelemből. A PHP-Fusionnal voltam így. Ők megszűntek és keresek egy jól használható könnyű kezelőfelületű rendszert. A WP nagyon kényelmes, könnyen kezelhető és praktikus rendszer. Viszont lenne egy igényem, hova és mit írjak be ha szeretném ha teljesülne egy igényem.

• Ha egy oldalt közzé teszek, mindenki számára látható lesz. Szeretném ha egyes oldalak csak meghatározott személyeknek tarthatnák fenn (Pl a rádió dolgozóinak legyen csak hozzáférése a adásjelszavakhoz és ftp elérésekhez) De sajnos itt nem találtam az oldal mentésénél olyan menüpontot ami ezt lehetővé teszi. (Pl: Ki láthatja az oldalt: Adminok vagy bárki akit bejelölök.)

Van esetleg egy bővítmény erre?

Két lehetőséged van.

1.) Az oldal szerkesztésénél, be lehet állítani, hogy csak az lássa, aki ismeri a jelszót. Ezt oldalanként egyesével megadhatod. Hátránya, hogy ha egymásnak elmondják az emberek a jelszót, olyan is láthatja a tartalmat, akinek nem kéne.

2.) Felteszed például a wp-member bővítményt és ott csoportokat hozol létre, majd az oldalaknál egyesével be tudod állítani, mely csoport láthatja. Ez jobb megoldás, de több időt igényel.

Egy kérdésre kérlek válaszolj: Miért a levél a szerkesztőknek részbe kellett témát nyitnod ezért? Miért nem lett volna jó, az általános kérdésekhez? Ez nem csak nekünk, szerkesztőknek szól amit írsz, másoknak is. Avagy mi nem fizetett support vagyunk. :slight_smile:

Én a 2.-ra szavazok, sokkal több előnye van a későbbiekben hosszú távon

Köszönöm a tippet. A kérdésedre a válasz! Nem tudtam eldönteni, hogy kinek írjak. Elnézést kérek.