Sziasztok!
Szeretnék egy cikket úgy létrehozni, hogy nem teszem be egy kategóriába se, de ezt mindenki megtudja nézni aki ismeri a cikk elérését.
Természetesen a cikk jelszóval lenne védve, tehát aki tudja a címét a cikknek annak még egy jelszót is be kell majd írnia.
üdv.
1 - mit értesz cikk alatt?
2 - olyan nincs, hogy egy bejegyzés egy kategóriába sem tartozik.
3 - nemtökmindegy, hogy ki látja, ha úgyis jelszó kell hozzá?
én értem mit akar… talán ez majdnem tudja: http://wordpress.org/extend/plugins/clix-post-category-excluder-for-wordpress/
bejelentkezett felhasználók láthatják a tartalmat? (vele együtt az URL-címet) de nem biztos, ki kell próbálni.
könnyebb lenne, és egyszerűbb, ha erre a célra a honlapodon külön blogot építenél fel - tedd (telepítsd) egy mappával beljebb, pl. domain_neved.hu/blog
A gond az, hogy a WP postokra épül, ha létrehozol egy postot, az mindenhová beépül, hiszen ez az “alapja” a rendszernek, mint pl. címke, kategória, szerző, és archív oldalakra. Sőt, rss-re és más hasonlókra is kiküldi a post címét.
Talán ha nem bejegyzést, hanem oldalt kellene eltüntetni, talán az megvalósítható. Az nem jó?
3 - nemtökmindegy, hogy ki látja, ha úgyis jelszó kell hozzá?
nem, mert látják mások, hogy valamit eldugok. Ha még a címét is látják (pl: az én nemi életem...) az még rosszabb.
Olyat akar mint amit a fórumokon is meg lehet oldani: rejtett tartalom - és ha az, akkor még annak meglétét se tudja senki más...