Sziasztok!
Készítek egy oldalt, lesz benne sok oldal, ahol flash fájlok fognak megjelenni.
Na most kéne nekem egy olyan plugin, amivel tudok flasht feltölteni, és beilleszteni. A kimili túl bonyolúlt, nem csak én leszek szerző az oldalon, sokkal egyszerűbb lenne, mondjuk a tinymce média feltöltője, vagy valami egyszerűbb plugin, amivel feltölti a flasht, megadja szélesség / magasság, és kész.
A másik kérdés, de lehet ezzel megoldom az előző problémát:
A tinymce-hez megvettem az imagemanagert, és a filemanagert.
Ezeket a plugineket szeretném beilleszteni a tinymce-be, de ahogy nézem, a tinymce.js tömörítve van. Hogyan tudnám ezeket befűzni?
Illetve, mit kell megadni ezen pluginok configjába:
$mcFileManagerConfig['filesystem.path']
$mcFileManagerConfig['filesystem.rootpath']
ahhoz, hogy ugyanoda töltse fel a fájlokat, ahova a default feltöltő, tehát pl: upload/2010/04/
melyik változóban tárolja ezt?
Tehát szeretném kiterjeszteni a tinymce-t mindenféle más pluginekkel, többel mint ami az advenced-ben van alapból.
A saját fejlesztésű oldalamnál ez így néz ki:
[attachment=138:tiny.png]
Szia!
Nem használok TinyMCE-t, így ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni, de:
[*]Ha a js file tömörítve van azt: javascriptbeautifier.com on "kicsinosíthatod", olvashatóvá teheted. Ha ilyesmit látsz a js file elején: eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c)
akkor: http://www.strictly-software.com/unpacker
[*]a Beállítások>egyebek és a "A feltöltött elemek csoportosítása év-hó nevű könyvtárakba", ból vedd ki a pipát. Mert így a feltöltési könyvtárad "el fog mászni" :) májusban már a /05 re fog mutatni..
[/list]
a js kicsomagolókat köszönöm.
'hgrg' wrote on '2010-04-20:
a Beállítások>egyebek és a "A feltöltött elemek csoportosítása év-hó nevű könyvtárakba", ból vedd ki a pipát. Mert így a feltöltési könyvtárad "el fog mászni" :) májusban már a /05 re fog mutatni..
Én azt szeretném, ha nem mászna el.
Úgy értem, azt szeretném, ha májusban a uploads/2004/05 -be töltené fel, tehát az aktuális upload változót szeretném kinyerni.