TinyMCE pluginek, és flash feltöltés

Sziasztok!

Készítek egy oldalt, lesz benne sok oldal, ahol flash fájlok fognak megjelenni.

Na most kéne nekem egy olyan plugin, amivel tudok flasht feltölteni, és beilleszteni. A kimili túl bonyolúlt, nem csak én leszek szerző az oldalon, sokkal egyszerűbb lenne, mondjuk a tinymce média feltöltője, vagy valami egyszerűbb plugin, amivel feltölti a flasht, megadja szélesség / magasság, és kész.

A másik kérdés, de lehet ezzel megoldom az előző problémát:

A tinymce-hez megvettem az imagemanagert, és a filemanagert.

Ezeket a plugineket szeretném beilleszteni a tinymce-be, de ahogy nézem, a tinymce.js tömörítve van. Hogyan tudnám ezeket befűzni?

Illetve, mit kell megadni ezen pluginok configjába:

$mcFileManagerConfig['filesystem.path']

$mcFileManagerConfig['filesystem.rootpath']

ahhoz, hogy ugyanoda töltse fel a fájlokat, ahova a default feltöltő, tehát pl: upload/2010/04/

melyik változóban tárolja ezt?

Tehát szeretném kiterjeszteni a tinymce-t mindenféle más pluginekkel, többel mint ami az advenced-ben van alapból.

A saját fejlesztésű oldalamnál ez így néz ki:

[attachment=138:tiny.png]

Szia!

Nem használok TinyMCE-t, így ezzel kapcsolatban nem tudok segíteni, de:

[*]Ha a js file tömörítve van azt: javascriptbeautifier.com on "kicsinosíthatod", olvashatóvá teheted. Ha ilyesmit látsz a js file elején: eval(function(p,a,c,k,e,r){e=function(c)

akkor: http://www.strictly-software.com/unpacker

[*]a Beállítások>egyebek és a "A feltöltött elemek csoportosítása év-hó nevű könyvtárakba", ból vedd ki a pipát. Mert így a feltöltési könyvtárad "el fog mászni" :) májusban már a /05 re fog mutatni..

[/list]

a js kicsomagolókat köszönöm.

'hgrg' wrote on '2010-04-20:

a Beállítások>egyebek és a "A feltöltött elemek csoportosítása év-hó nevű könyvtárakba", ból vedd ki a pipát. Mert így a feltöltési könyvtárad "el fog mászni" :) májusban már a /05 re fog mutatni..

Én azt szeretném, ha nem mászna el.

Úgy értem, azt szeretném, ha májusban a uploads/2004/05 -be töltené fel, tehát az aktuális upload változót szeretném kinyerni.