Sziasztok!
A következő a gondom: egyik wordpress blogomon nem működik a TinyMCE. Illetve működik, de csak firefox alatt jelenik meg a grafikus panel, Internet Explorer alatt csak kódot tudok írni. Mi lehet a gond?
Köszi!
hasznalj rokat ((=
na igen, róka, csakhogy mások is használnák, akik az explorert részesítik előnyben annak ellenére, hogy sokkal veszélyesebb (szerintem)
Hanyas wp?
nevetni fogsz, az összes. ugyanazon az ftpn van még 6 blog, azokon mind megy, ezen nem. és próbáltam 2.1.3 -al (most is az van fent) 2.3.3-al, és legújabbal is ami most jött ki. nem ment.
ötlet?
Szervusztok Fórumozók !
Pécsett ragyogó napsütés, felhőtlen ég, közelítjük a 20 C°-ot 
Tegnap este fogta magát a TinyMCE, és meg sem nyekkent. Semmihez nem nyúltam, semmit nem állítottam, csak az egyik bejegyzésemet szerkesztettem, mentettem, és soha többé nem láttam a vizuális szerkesztőt.
WP 2.5.1-et használom, meg a Tiny Advenced plugint. Korábban is makrancoskodott; pl. amit beállítottam az Advenceden, annak egy része nem jelent meg az editorban, pedig hely is volt neki.)
Mano által javasolt support helyre elmentem, végigcsináltam a procedúrát, alaposan, lépésről lépésre - eredmény semmi.
Végső elkeseredésemben a másik, működő editorral rendelkező oldalamról kimásoltam a teljes könyvtárat, majd a nem működőből kitöröltem, bemásoltam; semmi… 
Próbáltam FireFox-szal, IE7-essel, Operával - az eredmény: semmi. Annyira semmi, hogy mindháromnál no vizuál szerkesztő, csak a HTML része ment.
Moshu, ToRokZoLi, és a többiek…! Vessetek meg, de vagyok annyira amatőr, hogy vizuális állatot (
) használok a bejegyzések formázásához, beillesztésekhez. Kényelmes, nem kell (még) mindent tudnom, és tényleg (majdnem) azt kapom, amit látni fogok…
Fogtam magam, jól kikapcsoltam a Tiny Advenced plugint, és feltelepítettem a http://www.deanlee.cn/wordpress/fckeditor-for-wordpress-plugin/ címen található fckeditor plugint, ami működik.
További szép napsütéses hosszú-hétvégét mindenkinek ! Megyek a Balatonra, és megnézem, hogy mit csinálnak a halak, ha meglátják a horgászbotomon a csalit…