TinyMCE beállítása

Sziasztok,Van e valami lehetőség arra, hogy egy beépített TInyMCE szerkesztőben, amivel levelet küldök be állítsam a levél hátterét és a sorokban a karakter számot. Arra gondolok, hogy pl. a szerkesztőben be rakok egy táblázatot abba beleírok egy levelet a táblázat háttér az marad fehér viszont a táblázaton kívül meg valamilyen szint adnék neki.

Így az elküldött levél úgy nézne ki mintha egy fehér lapon lenne. A soronkénti karakter számot meg mondjuk 70-re szeretném be állítani, utána automatikusan legyen sortörés.Jelenleg akár hogy csinálom, pl. be másolom html kódként a levelet egy szerűen levágja róla a <body "háttérszin beállítást> a sorok meg eszement módon nyúlnak, hiába állítok be mondjuk 600px szélességet a táblázatban ha hosszabb a sor szét tolja a táblázatot.Nézegettem a TinyMCE hivatalos oldalán de nem tudtam épkézláb ötletet meríteni.Lacko

Hát, ez így nekem most nem igazán jött át.Mi köze a TinyMCE-nek a levél küldéshez? :slight_smile:Szerintem, fussunk neki mégegyszer :slight_smile:


'DjZoNe' wrote on '2009-11-18:
Lacko65! Ne idézz feleslegesen, különösen ne, ha az előtted szólónak válaszolsz!
Fel van téve egy levél küldő plugin, és abban TinyMCE a szerkesztő felület, azt alakítgatom, úgy hogy nekem megfelelő legyen, eddig sikerült például további gombokat hozzáadni stb...


És ennek a TinyMCE nek a beállításait szeretném módosítani. A leírt dolgokban.

itt nézegettem, de semmire nem jutok vele.

http://wiki.moxiecod...E:Configuration

egy két dolgot kipróbáltam a fenti oldalról de hatástalannak bizonyult.

oké már rájöttem hogyan lehet eltüntetni az idézést, bocsi ha egy kicsit soká tartott megérteni.A problémára viszont nem találtam azaz, hogy részben nem találtam megoldást. Mert a táblázat szélességét ha beállítom a szerkesztőben akkor rendben van a sortörés és nem nyújtja a táblázatot sem.Azonban a háttér színe továbbra is csak fehér. Próbáltam a TinyMCE hez tartozó css ben át állítani ez odáig megy is, hogy a szerkesztő felületen átállítja a szint. De a vele szerkesztett levél kiküldése után a háttár szin továbbra is fehér marad. Mert a szerkesztő egyszerűen eltünteti a tag-et. a megírt levélből.

Talán inkább valahol a levélküldő pluginban kéne megkeresni a sablonját a levelednek,és úgy ügyködni…

Sajnos az azonnali levél küldésnél nem használ sablont, azt küldi amit a TinyMCE-ben össze állítok.

Illetve van az időzített küldés, ott sem sablonból dolgozik hanem amit össze állítok azt elmenti az adatbázisba és amikor sor kerül rá onnan húzza be és küldi.