Timthumb thumbnails nem jelennek meg a képek

Sziasztok,Letöltöttem egy sablont a legújabb wordpress oldalamhoz, minden jól működik, viszont nem jelennek meg a képek a blog bejegyzések főoldalán.

Timthumb egyedi hivatkozást hoz létre, amit nem tud értelmezni az oldal. Nem tudja kiolvasni összevetni a timthumb hivatkozást a mappák tartalmával, csak egy kis fekete négyzet jelenik meg. viszont ha rákattintok a négyzetre akkor megjelenik a kép nagy méretben. az admin oldalon sem jelennek meg a thumbnail képek. a mappák chmod-ját átírtam már. Lehetséges hogy a tárhely szolgáltatóm nem engedélyezi a timthumb plugint?a sablon készítőjénél jól működik ez a link nálam nem:

http://www.renklibeyaz.com/thisway/wp-content/themes/ThisWay/includes/timthumb.php?src=http://www.renklibeyaz.com/thisway/wp-content/uploads/2011/11/portfolio71.jpg&h=90&w=135&zc=1&q=100átírtam néhány php fájl forráskódját, úgy hogy a hivatkozásnál ne írja oda a timthumb.php fájlt, így létrejönnek a képek látszódnak csak nem jó méretben, összenyomja széthúzza stb.tud valaki segíteni mit tegyek hogy működjön a timthumb?köszönöm a segítséget!!