Ticket rendszer

Sziasztok!Egy olyan normálisan működő modult keresnék, amibe a felhasználó tud beküldeni hiba jelentést akármiről és admin oldalon belül tudok rá válaszolni.Van ilyen ami normálisan működik? Az összeset végig póbáltam a wordpress oldaláról amit találtam, ebből 2 települt felt úgyhogy csinált is valamit, de nem azt amit én szeretnék.Ha van ilyesmi kérem írjátok meg.Köszönöm.

Üdv,Esetleg ez?

http://wordpress.org/extend/plugins/wats/vagy ez?

http://wordpress.org/extend/plugins/zingiri-tickets/Kulcsszó a kereséshez:

wordpress support ticket plugin

Szia!A másodikkal az a bajom, hogy elkezdeném telepíteni az admin oldalon belül és hibát ír ki…nem tudok mit csinálni vele. 3.3.2 wordpress fut.Az első pedig olyan, hogy egy te kiírsz egy hibát és arra válaszolnak?? Nekem fordítva kellene, hogy működjön. Ők írják a hibát nekem és én válaszolok rá.

Alapvetően pluginként ezt nem nagyon lehet megvalósítani hisz ez önálló rendszert kívánna így csak nagyon meghízlalva (és ezzel együtt lassítva) lehet ezt wp-n belül megoldani…

Én http://osticket.com/ ill. http://code.osticket-reloaded.com/download.html -et, http://bestpractical.com/rt-t használok önállóként ill. otrs-t üzemeltetek 1 helyen, de mindnek megvan a maga hibája :slight_smile: otrs pld egy mamut :slight_smile: de megbízható és kényelmes… de jelen esetben anyahajóval bolhára :slight_smile:

Itt kivesézték a lehetőségeket elég jól az önálló esetekre:

http://hup.hu/node/109137

http://hup.hu/node/82167

Ha elég csak a kérdés és válasz funkció, használj egy email formot pl. Contact form 7.Ha az oldalon is meg akarod jeleníteni akkor létrehozol egy post típust és beállítasz rá egy bejegyzés beküldő plugint és a kommenteket használhatod válaszként, hm?Bővítménnyel még nem találkoztam ilyen témában, de lehet, hogy létezik.

Ezt találtam neked, bár ezek nem ingyenesek: