Jó estét mindenkinek!
Itt leírtak alapján meg próbáltam be szúrni egy bélyegképet a sliding panelben, de nem hajlandó meg jelenni. Bejegyzés írásakor a saját mezőbe névnek be írtam, hogy homethumb értéknek meg a kép teljes elérési útvonalát. De lehet, hogy harmatgyenge angol tudásom miatt nem sikerül ez az egész. ötletek, javaslatok?
Richárd
Pedig a leírásban az van, ahogy te is csináltad. Valami más lehet a gond. Nem kell hozzá valami plugin? Nem olvastam végig az egész leírást…
próbáld meg a kép elérésénél relatív útvonallal (vágd le az domain címet)
ha nem, akkor próbáld meg azt, hogy: Média> Kép hozzáadása > Majd válaszd a legkisebb képméretet és mentsd el ezt a beállítást. (Select Add media > Add an image > Upload your choice of image (size 200px X 120 px ))
majd most írd be a saját mezőbe az URL-címet…
itt be van állítva a kategória? http://blogetery.com/files/2009/12/setupguide_img_3.jpg
Ki próbáltam a relatív útvonalat, a 200x120-as képméretet, a legkisebb képméretet, minden képméretnél a teljes illetve relatív útvonalat, de semmi. Minden frissítés előtt töröltem az előzményeket nem tudom számíthat -e. Kategória beállítás is rendben van és két plugin volt hozzá: WP-Cumulus és Popularity Contest amik telepítve vannak.
akkor szerintem legegyszerűbb, ha privátban valakinek, aki ért hozzá, adsz hozzáférési jogot, majd amikor sikerült, a megoldást a később jövőknek itt megírni.
Ha el vállalnád meg köszönném:)
Látom te veterán vagy a témában
mit szólsz?
Nyugodtan mondhattál volna simán nemet
Én?
Passz, én több tippet nem tudok, mint ami a tutorial oldalon is olvasható…
Meg oldottam a bajt, tettem fel másik témát. Köszönöm a válaszokat.Üdv
Valóban, a leírás teljesen részletesen elmondja a tennivalókat. Látszólag azonos módon csináltad, mint a leírás, amit említettünk. Ilyenkor mindig valami olyasmire kell gondolni, amit Moshu szokott unos-untalanig hajtogatni: a juzerben van a hiba.
Nem írtál el valamit, nincs kis-és nagybetű eltérés, egy kihagyott /-jel, vagy hasonló? Fogjál egy egyszerű képet, nevezd el bab.jpg-nek, told fel és próbáld így megjeleníteni. mennie kell, ha nem rontasz el valamit.
Juzer? Kedves Győző! Szerintem én sem minősítettelek téged, de ha te ezt meg engedheted magadnak így, hogy admin vagy…Az elérési útvonalat másoltam nem fejből gépeltem és kellőképp odafigyeltem a kép elnevezésére is! Ékezet nélkül és még csak számot sem tartalmazott a neve. Utóbbi nem hiszem, hogy gond lenne. Fel tettem egy másik sablont próbaképp ugyanúgy angol nyelvű tutoriálból ( a harmatgyenge angoltudásommal ) lestem ki, hogyan s mint kell thumbnail képre hivatkozni és működött. érdekes…
Mán bocsánat, hogy beleugatok … de a juzer FELHASZNÃLÓT jelent. Én elfogadom, hogy nem tudsz angolul, az nem is baj. De mielőtt felkapod a vizet, azelőtt mondom, hogy nem lehet, hogy Te esetleg a luzer-re gondoltál, ami vesztest jelent?
Mert nem mindegy …
Kedves richardtechno!
Nem értem a felháborodásodat. Ha figyelmesen olvasnál, akkor láthatnád, hogy egy általam nagyon tisztelt, nagy tudású Fórumtársunkat, Moshut idéztem, és az ő szavajárása a juzer - az user helyett.
Továbbá, még egy hangulatjel is van a mondatom végén, jelezve azt, hogy ne csak máshol, hanem magunkban is keressünk hibát. Mással is előfordult már, hogy pl. megszokásból a szó elejét nagy kezdőbetűvel kezdi, aztán csodálkozunk, hogy nem találja meg a fájlt a rendszer, mikor ottan lakik az orrunk előtt.
Adminnak lenni pedig - a munkán túl - megtiszteltetés; tudom, hogy felelősséget jelent. Ha vennéd a fáradtságot, és visszanéznél pár hónapot a Fórumon, akkor láthatnád, hogy mennyire tisztelem az embert, és mennyire távol áll tőlem bárkinek megsértése.
Ha vitatkozó felek vannak, akkor igyekszem csillapítani a kedélyeket.
Sokan itt a Fórumon messze többet tudnak nálam a WordPress-ből, PHP-ből, MySQL-ből, HTML-ből, tehát nem ezek oktatására kértek fel. Viszont azt remélem, hogy sok-sok kezdő kezét fogtam, és vezettem arra az útra, amikor örömet okoz neki a WordPress-szel történő alkotás.
És a végére egy jószándékú tanács: az általad próbált sablon megjelölt funkciója működik. Lehet, hogy telepítése során sérült valamelyik fájl. Tedd fel mégegyszer, de ne a fájlok felülírásával, hanem FTP-vel takarítsd ki, és töltsd fel újra. (Sőt, én a WP-t is frissíteném a Vezérlőpultról.)
- Szerintem kicsit félreértelmezi mindenki a másik mondanivalóját…
from richardtechno “minősítettelek”: mivel feltételeztük, hogy nem wordpress coder(fejlesztő) vagy így szerintem tök jogos a [júzer]=user megnevezés mivel az felhasználót takar. mi is azok vagyunk. semmi sértő nincs ebben. használjuk a rendszert, esetleg írunk hozzá plugint de a core (rendszer “mag”) file-okat nem módosítgatjuk napi szinten, gyökeres változtatásokat előidézve.
2 Tipp: a file karakterkódolása megfelelő? (ez adja az általam tapasztalt hibák 75%át…) továbbiak: cannot modify header… headers already sent by…
Sziasztok!
Akkor én értettem félre amiért elnézést is kérek kedves Győző csak valahogy olyan szarkasztikus hangzása volt annak a kijelentésnek. Remélem nem leszek tüske senki szemében
Sziasztok
Ja majdnem el is felejtettem. Kedves hgrg! Köszönöm a hasznos tippeket, de találtam egy hasonló ám szebb témát és ott rendesen működik minden. Mindenesetre észben tartom amiket írtál hátha legközelebb megoldás lehet a problémámra. Szia
nap vicce, Győző mint szarkasztikus.
mpfha! :lol:
Szerintem lehetne zárni a témát