Thumbnail gondok

Sziasztok kedves Wordpress felhasználók!Remélem tudtok nekem segíteni. A gondom a következő: egyszerűen nem akarja megjeleníteni a bélyegképeket az oldal, sok témát kipróbáltam már de a legtöbb rosszul működik. Egyszer megjeleníti, egyszer nem a képeket, szóval így használhatatlan. Mi lehet a gond, már olvastam róla de nekem nem oldott meg semmit a talált megoldás, történetesen a téma thumb.php-jában 755-re átírni a 666-ot.Erről az oldalról lenne szó, tettem rá tartalmat próbából: www.coachbook.huElőre is köszönöm a segítséget,Balázs

A jelzett oldalon semmilyen problémát nem látok (FF, Chrome alatt).Ha mégis úgy érzed, hogy valami probléma van, akkor néhány tanács:


  1. Állítsd be a default sablont (3.5 - twenty twelve), kapcsold ki az összes bővítményt, ha már kapcsoltál be. Ha így sem működik, ez utalhat arra, hogy valami a wp-n belül nem ok, (Többnyire akkor szokott előfordulni, ha nem másolódott fel a szerverre rendesen az összes fájl. - megoldás - újra felmásolni. a wp fájlokat.)


  2. Nézd át a sablon admin felületét (ma már a legtöbbnek van), hogy van-e beállítási lehetőség a képekhez, nincs-e letiltva.


  3. Nézz szét a sablon support fórumán, hátha már előtted valaki beleakadt a problémába. Kereskedelmi sablon esetén 99,9%, hogy van support, egyéb esetben vagy a sablon készítőjének honlapján találhatsz (vagy nem), a wordpress.org-ról származó sablon esetén a wordpress.org fórumon találhatod általában.    A jelenleg beállított sablonod support fórumát mi nem érjük el, csak a kliensek láthatják.    Azt viszon elárulhatnád, milyen sablonokat próbáltál, mert a “a legtöbb rosszul működik” kijelentéssel nem tudok egyetérteni, megnézném őket…

Először is köszönöm a gyors választ!Sajnos a hiba továbbra is fennáll, lehet hogy először nem feltűnő, de a gond az hogy a bélyegképeket nem mindenhol jeleníti meg csak egyes helyeken, és frissítés után megint véletlenszerűen valahol megjelenik valahol pedig nem, nem vélek felfedezni semmilyen logikát sem benne, véletlenszerű. Egyszerűen néhány helyen lefelejti betölteni. Az egyszerűbb témáknál nincs ilyen problémám, csak a bonyolultabbakkal, próbáltam zenko-t, sportpress-t többek között és ugyan ez a helyzet sajnos. Most fellépett egy olyan hiba is hogy chroma alatt összecsúszott az egész :). Ami tökéletesen működött és komolyabb téma volt az az avenue volt.köszönöm

Na ezeket a témákat pont nem fogom megnézni… egytől-egyig kereskedelmi és egyik sincs meg.A support nem tudott segíteni? a wpzoom fórum sem érhető el nyilvánosan.

Kiderült hogy a tárhely szűkös(512) virtuális memóriája a baj és ezért nem tölti be a képeket. Ilyenkor mit lehet tenni?

Vagy esetleg azt nem lehetne megoldani hogy ne egyszerre töltse le a képeket, hanem sorozatosan?Köszönöm

63032 wrote:
Kiderült hogy a tárhely szűkös(512) virtuális memóriája a baj és ezért nem tölti be a képeket. Ilyenkor mit lehet tenni?

Ezt a tárhelyszolgáltató mondta? Kérd meg, hogy emeljék.

Valamint én kiiktatnám a thimthumb-ot és megpróbálnám nélküle.

Igen a tárhely mondta.A thimthumb kiiktatása hogyan és hol történik?Köszönöm