Themetelepítés

Sziasztok!



Elég nagy gondban vagyok remélem itt valaki tud valami okosat mondani… :frowning:

A következő Témát szerettem volna telepíteni ( http://themeforest.net/item/ivana-under-construction-template/2294861 ), de folyton ezt a hiba üzenetet kapom:

Név Leírás

Ivana-white Hiányzó/hibás stíluslap.



A Témát a fent jelzett témát vásároltam, letöltöttem ki csomagoltam és a benne található mappát feltöltöttem. Próbáltam ki csomagolatlanul is feltölteni úgy is ugyan ezt a hibát kapom.



Mappa Tartalma: Ivana_Under, Ebben találhatóak a következők: Ivana-balck, Ivana-White, Ivana-black-video , Ivana-white-vidoe,



Eléggé sürgős lenne ha valaki tud segíteni esetleg valami tanácsot adni nagyon megköszönném!



Üdv! SM

Ez nem wordpress sablon, hanem sima html5. Egyébként a style.css nevű fájlt hiányolja.

Köszönöm!



Egy kicsit bele ástam magam, sikerült telepítenem, de sajnos nem tudom hol tudnám megváltoztatni a hátteret és a tartalmat… Tudnál benne segíteni hogy ezt hol mivel tudnám megtenni?

Üdv Ismét!



Kicsit utána néztem nekem az Adobe Dreamweaver CC elég bejött az oldal szerkesztésében. Érdemes Live nézetet alkalamazni így sokkal könnyebb a laikusnak is szerkeszteni a dolgokat!



Fontos: A képeket (háttér) senki ne keresse, ha esetleg használná ezt a Témát oldalt. A képek (háttér) úgy vannak be likelve! Nem tudom ez mire lehet jó, azt gyanítom, hogy így a saját oldalunkról vesz le valamennyi terhelést (képek be töltése) ,de lehet rosszul gondolom…

Andreának nagyon köszönöm a segítséget!