Theme: oxygen

Üdv!

Kis segítséget szeretné kérni a következő Sablon beállításához.

Sablon: http://devpress.com/demo/oxygen/

Azt szeretném megtudni, hogy a fő oldalon lévő képek megjelenítését és mozgatását hol tudom beállítani?

A sablon fizetős, és van garantált támogatás oldala, dokumentációja. Ott körbenéztél már? :wink:

akárhogyis, ez egy tökjó sablon!

Igen, de sajnos nem találtam meg, a kellő információt egyébként a sablont a Wp hivatalos oldaláról töltöttem le. Ott legalább is ez a funkció is elérhető elvileg a sablonban.

Egyébként ha valaki konkrétan azt tudná mondani, hogy amiatt nem érhető el a sablonban ez a funkció, mert fizetős akkor szívesen megvenném!

Mert eddig a legelegánsabb sablon amivel találkoztam egyszerű, letisztult, rengeteg funkció stb… sorolhatnám… Egyetlen szépséghibája (nálam) hogy a WP- hivatalos oldaláról letöltött sablonban sehol nem találom, azt a funkciót ami lehetővé tenné az aloldalak vagy oldalak képének megjelenítését, mozgatását a főoldalon.

Erre kellene valami megoldás ha ezt tudnám orvosolni, akár a fizetős sablon megvételével akkor szívesen megtenném.

Ha valaki tudja hol és hogy kell beállítani ezt a funkciót megköszönném!

Bocsi! A devpress-hez linkeltél…

Az /oxygen/docs/read.me fájlban a Template Files első szolgáltatása foglalkozik ezzel.

És itt is találsz egy hasonló kérdésre választ, ami neked is megadja a megoldást: http://wordpress.org/support/topic/theme-oxygen-showcase-slider-not-working-template-doesnt-exist

Üdv Mindenkinek!

Sikerült megoldanom a problémát és külön köszönet Győzőnek!

Nah már most ahogy lenni szokott nálam egyik hiba kipipálva és íme a másik :D!

A főoldal a következő kép néz ki

1. kiemelt posztok képekkel stb… (ezzel volt a problémám, már megoldva)

2. Ez alatt található a “recent articles” 3 posztal hibátlanul megjelenítve

3. Majd ezt követi a " more articles" EBBEN VAN A HIBA ugyan is alatta nem jelennek meg a cikkek!

Csak a következő hibaüzenet.: Apologies, but no entries were found.

Nem tudom hogy mi lehet a hiba esetleg Kell telepítenem egy külön bővítményt ami ezeket megjeleníti?

Előre is köszönöm a válaszokat, minden ötletet/megoldást szívesen látok!

Ó hogy mekkora… vagyok!

Előző bejegyzésem tárgytalan rájöttem a megoldásra!

MEGOLDÁS: Az új bejegyzéséknél külön be kell jelölni, hogy a további cikkek közé tegye :slight_smile: igen-igen erre nem jöttem rá…

Pontosan 5perc alatt megszületett a megoldás :slight_smile:

biztos a vastagon szedett szöveg segített ilyen gyorsan…