Theme my login kilépési probléma

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni az alábbi problémában.

Wordpress 3.4.2-est használok és egy Theme My login nevezetű plugint a belépéshez. Mindaddig kifogástalanul működött, amíg feltettem a hyper cache modult. (A modul nagyban megnövelte az oldal sebességét, amit itt szeretnék megköszönni Lazarevics-nek, tényleg profi megoldás volt)

A jelenség a következő:

Belép egy felhasználó a nevével, jelszavával. Tökéletesen működik, a webáruház, meg minden funkció.

Amikor azonban a kilépés gombra kattint, vagy nem történik semmi, vagy a login/?action=logout&_wpnonce=947a6f87ad linkre kattint, és nem lép ki a profiljából.

Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy mi történhetett.

Előre is nagyon köszönöm!

Üdv.

A Hyper cache plugin valóban nagyon jó, én is ezt használom.

Amikor áruházban vagy olyan oldalon használom ahol sok a dinamikus oldal akkor azokat letiltom, hogy ne cachel-je.

Tehát a pluginban tiltsd le a belépő és a kilépő url-ek cache-elését.

Vaslamint ha rám halgatsz a kosár funkció cache-elését is letiltod, ezzel megakadályozva azt hogy beragadjanak a termékek.

Szia!

Nagyon köszönöm a gyors választ. Sajnos nem ismerem ilyen behatóan a plugint. Próbáltam böngészgetni, hogy hol tudnám az általad adottakat kikapcsolni. Olyat találtam, hogy URL redirect. Azt kikapcsoltam, de sajnos nem segített.

Tudnál esetleg segíteni, hogy ezt hol tudom beállítani rajta?

Köszönöm a választ!

A beállításokban megnyitod a Hyper cache plugint.

Letekersz egészen a Filters beállításához.

Itt az “URI to reject” mezőbe megadod azokat az url-eket amiket nem szeretnél ha cache-ne.

Arra figyelj, hogy az url perjellel kezdődjön “/”.

Még arra figyelj ha ezeket beállítottad töröld az összes cachelt oldalt mert különben a változás csak a lejárati idő után fog látszani.

Sziasztok ha nem gond csak egy észrevétel nem igazán működik nekem sajna le is vettem napok óta szenvedek vele inkább mást keresek

Szia ez a gondom és nem csak nekem már napok óta kutatok a neten de semmi megoldást nem találok rá:(

Amúgy nagyon szívesen tanulok:)

hiba amikor jelszó emlékeztetőt kérsz ez lenne miután rákattintasz a linkre amit e-mailban küld: Bocsi, ez a kulcs érvénytelennek tűnik.

Már mindent kikapcsoltam csak ez az egy megy .

Ha valakinek van ötlete esetleg tanácsa (megoldása) nagyon szívesen venném.

Előre is köszönöm a segítséget.

'Lazarevics' wrote:

Ez az észrevétel azt mutatja hogy nem tudod beállítani, nem azt hogy nem jó. Sőt, szerintem az egyik legjobb. (ha nem Ez, a legjobb)

Szia Lazarevics milyen linkre gondolsz az oldaléra?

Igen, arra gondol. Lepróbálná, segítene keresni neked a hibalehetőséget - ha tudná, hogy hol keressen. Hidd el, sokkal könnyebb úgy hibát keresni, mint látatlanban. :slight_smile:

Szia kedves Győző ez az oldal linkje http://youtubefilmek.com

a jelszó emlékeztetővel van a gond sajna .

Előre is köszönöm a segítséget.

Nagy valószínűséggel valami összeakadás lehet a dolog nyitja; az adatlap szerkesztés résznél is csak a fele működik.

Kezdd úgy, hogy minden bővítményt kapcsolj ki, állj az alapsablonra (ne törődj vele, hogy kissé hülyén néz ki, funkcionalitást tesztelsz). Próba. Aztán kapcsold be a bővítményt. Próba. Második bővítményt. Próba… stb.

Köszönöm végig próbálom az összeset.

A probléma úgy néz ki meg oldódott köszönöm a segítséget a ludas bővítmény a Custom Login lite .

Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek.

Hurráááá! A megköszönésre pedig ott van a kék színű téglalapban a “Köszi” felirat. Egy katt és annyi… :smiley: