Sziasztok!
A problémám az, hogy gyanítom az összes .hu-s email címre nem küldi ki a theme my login az aktiváló emailt.
Vagyis freemailre biztos nem.
Hogy tudnám ezt orvosolni?
Senki?
WARNING: The function wp_new_user_notification has already been overridden by another plugin. Some features of Theme My Login may not function properly.
Ez lesz a gond.
Valami felülírta a funkciót.
És most mit csináljak?
Próbálkoztam reinstallal.
- Ha tiz percenkent beirkalsz, attol meg nem fogsz valaszt kapni, csak kivagnak floodolasert. Ez nem realtime chat, hanem aszinkron forum.
- Kapcsold ki az osszes pluginod a theme my login kivetelevel. Kapcsold vissza oket egyenkent, hogy megtudd, melyikkel akad ossze. Azutan donts, melyiket akarod megtartani.
Köszi.
A TDO Mini Forms okozza a hibát.
Nem értem, hisz semmi közük egymáshoz.
Dehogy nincs, mind a ketto formot es input fieldeket general, nem?
De a loginhoz meg reghez semmi köze.
Nem lehet valahogy próbálgatni hogy mind a 2 menjen?
Ugyanis a 2 legfontosabb plugin.
Mivel sajnos egyik plugint sem hasznalom, igy ebben nem tudok neked segiteni.
Talan valaki mas meg tudja neked mondani, de celravezeto lehet maganak a plugin keszitojenek feltenni a kerdest vagy a wordpess.org-on a plugin forumaban, vagy a keszito weboldadan. Ha mar esetleg van ra valamilyen hack, ott meg fogjak tudni mondani. Ha nincs, akkor is hasznos lehet a keszitoknek, ha jelzed a konfliktust a ket plugin kozott.
valamelyik helyett nem tudnál egy másik hasonló funkciójú plugint keresni? lehet, hogy butaságot mondok, mert én csak a theme my logint használtam, azt se most, a másikat meg sose …
Keresgélés után arra jutottam hogy a sidebar logint használam a theme my profile-al.
Ãgy kb ugyanolyan lesz.
Remélem ennek nem zavar be.