Theme Generator használatakor fellépett hiba

Elkészítettem egy témát itt: http://www.yvoschaap.com/wpthemegen

Ez lett belőle: http://tinyurl.com/9jc4ryBetöltöm a sablonok közé, és ezt írja ki:

wpthemegen/style.css Hiányzó stíluslap. A fájl nem olvasható.A kérdésem: mi a baj ezzel a css file-lal?

Itt a css file linkje: http://href.hu/x/7wi8Köszi, ha segítetek!

Valamit elronthattál… :wink:Ha tömörített állományban töltötted le, akkor a fájlszerkezet egy wpthemegen könyvtárba került.

Ezt kell feltöltened könyvtárastul, majd elballagni az admin felületen a Megjelenés (Appearance) menüpontba, ahol megjelenik a sablonok között, majd rákattintani és aktiválni.Kipróbáltam, itt megy: http://www.no1pecs.hu

Moderálva: Nem kell a közvetlen válaszban az egészet visszaidézni.Nahát, neked hogyhogy megy? A témák aktiválásnak szbványos menetével tisztában vagyok. Csak ezzel volt gond.

Kösz, hogy válaszoltál, ez erőt adott! Megpróbálom újra. Meg újra.

Ha nálad működött, akkor nálam is mennie kell.Csabosz

Másik sablonra át tudsz váltani?Töltsél le valami sablont, töltsd fel, mint ezt és próbáld meg, hogy sikerül-e?

Csabosz,

tudom az alábbi nem válasz a kérdésedre de egy kérdés felmerült bemme.

Miért ezzel generáltál témát mikor annyi szép, jó… kész van.

Ahogy láttam nem akarsz semmi extrát.Ha szép designest szeretnél akkor javaslom nézz körül lorei témái között, de a szokványos több ezer sablon témát felsoroló oldalak között is találhatsz kellemeseket.Azoknak se több átfaragni a dolgait.

(megj. Én is megtaláltam ezt a themegenerator de miuán játszottam vele és láttam az elérhető eredményt inkább maradtam annál, hogy inkább egy szépen megkomponált sablont alakítsak át)

Köszi, most már fogadja a dolgot a wp:

http://www.oromhirek.hu/kbgyifi/

De az eredménnyel én sem vagyok megelégedve, úgyhogy valószínűleg megfogadom T_ H tanácsát! Köszi!Hol találok magyarított wp témákat?

Ezt tudom:

http://kobak.org/k2-honositas

Kifejezetten magyarított témákat aránylag ritkán lehet találni a neten.Olyat, amelyik tartalmazza a lokalizációs fájl (.pot), olyant már többet találni.A sablonválasztás - ilyen szempontból - többféle módon lehetséges:a.) Találsz egy sablont, ami tetszik, és nem tartalmazza a .pot (vagy .po) fájlt.Azt már láttad, hogy egy ilyen sablonnak milyen a fájlszerkezete; lényegében ezen végighaladva, a fájlokban lévő kifejezéseket magyarra kell fordítani.aa.) Letöltöd a PSPad nevű programot (ami egy univerzális, free szerkesztő, PHP-hez, HTML-hez, Javascripthez, XHTML-hez, stb.), és fájlról-fájlra haladva, a PSPad-del átírod az angol kifejezéseket magyarra.ab.) A sablonfájlokat feltöltöd a honlapodra, majd az admin --> megjelenés --> szerkesztő útvonalon haladva kiválasztod a szerkeszteni kívánt sablont, és ugyancsak egyenként haladva megnyitod a fájlokat, és átírod a kívánt részeket, majd a lap alján a frissítés gombra kattintasz.

Utóbbinak talán az az előnye, hogy biztosan nem cseszed el magát a nyelvi kódolást, és aktív sablon esetén azonnal megnézheted az eredményét is.b.) Ha a sablonban lakozik a .pot (.po) fájl, akkor a poEdit használatával lefordítod a nyelvi fájlt, a fordítás eredményeként kapott .mo (számítógép számára értelmezhető formátum) fájlt a sablon könyvtárába helyezve a sablonod magyarul beszél.

(Előfordul, hogy ennek ellenére marad egy két kifejezés fordítás nélkül, ekkor az ab.) módszer alkalmazásával megkeresed a le nem fordított részt, és az adott kifejezést átírod)c.) Rákeresel a google-ban, yahoo-ban, stb., hogy valaki nem fordította-e már le a sablont, és, ha igen, akkor elkéred tőle. :slight_smile:

Na, ez lett belőle (még nem végleges a domain, meg a design sem):

http://www.oromhirek.hu/kbgyifi

A Sandbox témát lefordította egy barátunk magyarra:

http://wp.dragonweb.hu/2008/08/01/sandbox-magyar-nyelvi-fajl/

Ebből indultam ki.

Kösz a segítséget!