the_post_thumbnail probléma

Sziasztok!Az lenne a problémám, hogy:Használom a the_post_thumbnail() függvényt. Remekül működik is a dolog, ám az lenne vele gondom, hogy a Média részben beállított címet hozza a title="" között, ám az alt="" részt üresen hagyja, annak ellenére, hogy azt is kitöltöm.Kérdésem az lenne, hogy ha valaki találkozott már ezzel a problémával, akkor azt hogyan tudta megoldani? Egyelőre csak az jut az eszembe, ami nem hardcore programozás, hogy egyedi mezőt szúrok a bejegyzésbe, és azt hívom meg alttext-nek, de ugye, akkor minek van a helyettesítő szöveg a képnél?

Közben feltúrtam minden létező fórumot, de nem találtam meg a megoldást, így megoldottam házibarkács módszerrel. Ha mást is érdekelne, akkor én így csináltam:

Code:

Létrehoztam egy saját mezőt a beegyzéshez, belyegkepalt néven. Értéknek be kell írni amit szeretnénk a kép alt="" részébe tenni.


A get_post_custom_values -el lekérem ezt a saját mezőt, majd megvizsgálom, hogy van e értéke. Ha üres, akkor egy sablon szöveg, ha nem akkor ez az érték lesz a $alt értéke.

Ezután a bélyegképet következő képpen hívom meg:


Code:''.$alt.'')); ?>
Érdekes, hogy ha csak the_post_thumbnail(array( 'alt' => ''.$alt.'')) írok, akkor nem működik, hogy miért nem azt nem tudom, annyira durván nem értek a dologhoz.

Remélem tudtam segíteni annak, aki ilyesmikkel küzd éppen :D