the_excerpt() végén a "tovább olvasás" link

Sziasztok!Az lenne a kérdésem hol tudom paraméterezni, hogy a the_excerpt() meghívása után kiírt kivonatom végén megjelenő “Folytatódik…->” helyett mást írassak ki?Mielőtt valaki ajánlaná…function new_excerpt_more($post) {

return ‘’.‘Bővebben’.’’;

}

add_filter(‘excerpt_more’, ‘new_excerpt_more’);nem jó megoldás, mert ez csak a megvágott tartalom végén lévő “…” linket módosítja.Konkrétan egy a főoldalon megjelenő Featured Post List-et csinálok éppen és a megjelölt bejegyzéseket slide-olja a cucc és ott a bejegyzés képe mellé a the_excerpt()-et használom. Tökéletesen fut a motyó csak az a fránya “Folytatódik…->” nem akar átszerkesztődni.Pedig tudom, hogy ezt valahol a Themes definiálja, mert amikor egy másik kész themes-t használok akkor megint más szöveget ír a helyére.Ha valaki tud segíteni előre is BIG-BIG TNX!!

használd ezt excpertnek:Code:

Code:

function excerpt($num) {

$limit = $num+1;

$excerpt = explode(' ', get_the_excerpt(), $limit);

array_pop($excerpt);

$excerpt = implode(" ",$excerpt)."...";

echo $excerpt;

}
a témád index.php-jába, vagy ahova akarod meg rakd ezt és kész:

Code:

<a href="">Olvass tovább, vagy bármilyen más szöveg

Ez már ötletes, de nekem az egész kivonatra szükségem van, hisz azért kivonat hogy abbol már ne kelljen kivonni :smiley:Csak a végén megjelenő linket kellene vagy levágni és akkor jöhet a permalink, vagy valahol átírni annak a szövegét. Biztos lehet valahol!!!


Code:


http://codex.wordpress.org/Customizing_the_Read_Morenekem ezzel sikerült

Úgy látom senki nem érti mit is szeretnék ezért neki esek még egyszer!Nem jó, mert habár a Kivonat ebben az esetben teljes tartalmában kiíratódik, a végére automatikusan oda kerül a “Folytatódik…->” link.<?php the_content(‘
Bővebben’); ?>Megint csak nem jó, mert nekem nem az oldal tartalmának lerövidített tartalma kellene, hanem a Kivonatban szereplő szerkesztett tartalom az első karaktertől az utolsóig mind. Vágatlanul!function new_excerpt_more($post) {

return ‘ID).’">’.‘Bővebben’.’’;

}

add_filter(‘excerpt_more’, ‘new_excerpt_more’);Ugyancsak nem jó megoldás, mert ez csak a megvágott tartalmak végén lévő “…” linket módosítja.Semmi más nem lenne a feladat mint a the_excerpt() által kiíratott tartalom végén megjelenő (jelenleg) “Folytatódik…->” link text-jét lecserélni “Bővebben” szövegre.

Vagy az is jó megoldás lenne ha egyszerűen valahogy levágni róla, mert akkor megoldanám magam a linket egy egyszerű permalink-el.No! Akkor most remélem érthető már mit is szeretnék.WP guruk… Most mutatsátok meg!!!:smiley:

Egy próbát megér. Keresd meg a sablon magyar nyelvi file-jában poEdittel a “Folytatódik …” szöveget és ird át “Bővebben”-re. Ha ez nem használ, akkor a WP fő nyelvi file-jában próbáld meg ugyanezt. Utolsó ötlet: keresd meg, hogy a “Bővebben” angol megfelelője hol van a sablon php file-jaiban, és egyszerűen az angolt ird át az általad akart magyar szövegre.Több ötletem nincs.Mivel én úgy értelmezlek, hogy csak a magyar szöveget akartad változtatni, ezért is irtam neked fentebb a codex linkjét, ami Read more igény szerinti átalakitásáról szól és nem arról, hogy mit és mennyi szöveget irasson ki az excerpt.Ha meg még mindig nem értelek, akkor azt tudjuk be a melegnek.

Tuttam én hogy vannak itt mágusok :wink:.po fájl volt a kulcs a megoldáshoz…Mega sok TNX!!

Sziasztok!Van egy kis problémám a permalinkekkel… Mivel azt hiszem, hogy gyorsabban tudom megmutatni a hibát, mint leírni, így itt a problémás oldal linkje: http://hatekonykorroziovedelem.huA gondom az, hogy ha a nyitólapon található “slider” menü piros gombjára kattint az ember fia, akkor nem visz el a megadott céloldalra a kis mocsok. Amint visszaállítom a közvetlen linkeket az alap beállításra, minden egyből meggyógyul, de így - mint azt Ti is láthatjátok - mindössze a http://www.hatekonykorroziovedelem.hu/%pagename%/ oldalra tud elnavigálni.A sliderben található PHP kód a következő:

<a href="" class=“readmore”><?php if($arr[$i][“button_text”] ‘’) echo($arr[$i][“button_text”]); else echo(__(‘Tovább…’, ‘rembrandtin’)); ?>A kérdésem az, hogy mire kellene lecserélnem a “” részt annak érdekében, hogy pretty linkekkel is működjön az átkattintás?Előre is köszönöm a válaszotokat!

Gergő

Lehet, hogy naiv kerdes, de a WP sima, nativ “”-jevel nem mukodik?


'psztrnk' wrote on '2010-08-30:
Lehet, hogy naiv kerdes, de a WP sima, nativ ""-jevel nem mukodik?
Nem, sajnos nem megy. Most lecseréltem, így a "http://www.hatekonykorroziovedelem.hu/hello-vilag" linket dobja fel a korábbi ".../%page%" helyett mind a négy esetben... Egyszerűen nem értem :(

Van még valakinek esetleg valamilyen ötlete, hogy mit lenne érdemes kipróbálni?

Tényleg jó lenne megoldani… :blink: Szórjátok a tippeket, végigpróbálom, valamelyik csak bejön :slight_smile: Előre is köszönöm!G

Hol a kód többi része? Mármint a funkciók, amiket behív? Ez plugin, vagy functions.php-ban van? Ha egy txt-ben fel tudnád tölteni, az jó lenne.


'psztrnk' wrote on '2010-09-02:
Hol a kód többi része? Mármint a funkciók, amiket behív? Ez plugin, vagy functions.php-ban van? Ha egy txt-ben fel tudnád tölteni, az jó lenne.
Hello!

A featured.php-ben található a problémás rész. Kimásoltam egy .txt-be és csatoltam jelen hozzászólásomhoz. Amúgy két helyen is problémás a dolog pretty linkek alkalmazásánál: nem csak a gombra kattintva dob fel hibás eredményt, hanem a képre való kattintásnál.

A jelenlegi állapotot (azaz, hogy a gombra kattintva a "hello-vilag" bejegyzés jön be, a képre kattintva meg a http://hatekonykorroziovedelem.hu/%pagename% ) az idézte elő, hogy a képnél meghagytam a csatolt .txt fájlban található kódot is, a gombnál viszont lecseréltem a korábban ajánlott natív ""-re.

Lehet, hogy nem is ezzel van a gond, hanem valahol máshol "hibádzik" a kód?

A kód viszont jónak tűnik.

Az ePanel-es Homepage és Featured slider beállítások rendben vannak?


'psztrnk' wrote on '2010-09-02:
A kód viszont jónak tűnik.


Az ePanel-es Homepage és Featured slider beállítások rendben vannak?
A kód jó is - ha az alapbeállításokat használom a közvetlen linkeknél, akkor teljesen jól működik... A sablon paneljében is néztem a beállításokat, és ott a linkekről egyáltalán nem esik szó, szóval attól tartok, hogy nem ott lesz a hiba.


Próbálkoztam már azzal is, hogy a bejegyzés végére megadom a "Link" paraméterben az oldalra mutató hivatkozást, de úgy sem jött össze a dolog. A kivonat és a gomb szövegének esetében működik, a linknél sajnos csődöt mondd a dolog...

Valamilyen alternatív megoldási ötleted nincs? Pl. van olyan bővítmény, aki tudja "tükrözni" az oldalakat, és adni nekik másik nevet? Mert akkor lehetne egy normális, "pretty link"-es verzió, és maradhatna az alap beállítás is, és mindenki boldog lenne - legalábbis én biztos :)

Itt egy rövid leírás a sliderről, sajnos a linkekre nem tér ki:


"Each entry in the slider can also be customized in a few different ways. You can 1) Choose a custom title for the nav bar 2) Choose a custom excerpt for the navbar and 3) Choose custom text for the "read more" button. To adjust the title of the tab in the navbar, add a custom field to the page/post with the name "Title" and a value of your custom title. To adjust the excerpt of the tab in the navbar, add a custom field to the page/post with the name "Excerpt" and a value of your custom excerpt text. To adjust the text in the red button, add a custom field to the page/post with the name "Button" and a value of your custom button text. "


Sajnos nem igazán van ötletem. :frowning:

Próbáltad a sablon support fórumában megkérdezni?

Localhoston megnéztem nekem rendesen működik ez a sablon. Annyit tettem, hogy feltettem a sablont az adminjában kiválasztottam, hogy oldalakat jelenítsen meg a sliderben és includenél pedig kiválasztottam egy oldalt. Nekem tovább megy a linkre arra az oldalra amire kell. Te nem módosítottál valamit esetleg a sablonban? Nem tettél fel valamilyen no category base plugint? Még ami eszembe jut hogy frissítették a sablont és neked az 1.2-es van fent és én pl. az 1.3-as verzióval néztem a legújabb wp-vel. Szerintem az utóbbi lesz a ludas.