Testreszabható login ablak privát aloldal

Sziasztok!

A problémám a következő lenne, simán wordpress-ben beállított jelszóval védett oldalt szeretném komolyabban testreszabni.
Keresgéltem youtube-on és pluginok között, de egyszerűen nem találom amire nekem szükségem van.
Első megoldás amit találtam, hogy én egyedileg custom css-t írok az adott aloldalra, de úgy nem tudom eléggé átalakítani amennyire nekem szükségem lenne rá, ez ezért nem jó megoldás.
Második lehetőség, hogy keresek hozzá egy egyszerű plugin-t, ami az adott oldal elé tesz egy bejelentkező ablakot, amit testre lehet szabni.
Csak kizárólag olyan megoldásokat találok és plugin-t ami a wordpressbe való admin bejelentkezését szabja testre, még egyszer: nekem nem erre van szükségem, hanem egy egyszerű jelszóval védett aloldalra, amit egy egyszerű jelszóval bárki megtekinthet anélkül, hogy a wordpress admin felületére belépne! Ha találok is ilyen plugin-t az is olyan, amivel ezt kinézetben nem lehet testreszabni.
Egyszerűen nem hiszem el, hogy erre nincsen egy alap plugin, teljesen alapvető funkció és biztos vagyok benne, hogy igény is van rá. Körülbelül 10 plugin-t próbáltam már ki, ami ilyen jelszóval védett tartalommal kapcsolatos, de egyikkel sem tudom megoldani.
Valószínűleg én közelítem meg rossz oldalról és azért nem találok semmilyen erre alkalmas plugin-t, akinek bármi ötlete van, hogy ezt mivel lehetne megoldani, kérem segítsen, köszönöm!
A lényeg újra, hogy egy jelszóval védett aloldalt hozzak létre, ahol a még nem bejelentkezett “jelszóval védett” oldal részét tudom egyedileg alakítani, icon-t hozzzá tenni, egy keretbe-dobozba belehelyezni a bejelentkező ablakot, ilyesmi.
Előre is köszönöm az esetleges segítséget!

A wordpress új-frissített verziója van az oldalon, cherry-frameworkkel.

Harmadik lehetőség, hogy fizetsz egy fejlesztőnek, hogy elkészítse az egyedi igényeidnek megfelelő bővítményt.

Egyébként a “testreszabható” nem egy sokatmondó leírás, hogy mit is szeretnél.

egy keretbe-dobozba belehelyezni a bejelentkező ablakot, ilyesmi.

Azt pedig, hogy egy jelszóval védett oldalra miért és milyen bejelentkező ablakot akarsz, elég rejtélyes, én nem látom túl sok értelmét.

Van az a lehetőség, hogy a wordpress-ben kiválasztod, hogy ne nyilvános, hanem jelszóval védett oldal legyen az a bizonyos oldal, aminél ezt beállítod. Erre az oldalra te kapsz egy teljesen alap felületet ahol majd kéri a jelszót: default_felulet
Na és én ezt szeretném kinézetben, szövegben átalakítani, vagy egy olyan plugin-t találni, ami ugyanígy jelszóval védetté teszi az oldalt, amire beállítom, de formailag szerkeszthető, tegyük fel, csak egy példa, design a fontos, az mellékes, hogy ezen a képen felhasználónevet is kér, ilyenre:


Pontosan ez lenne a cél, a szerkeszthetőség, és nem hiszem, hogy erre nincs egy egyszerű mód, mert a css-t aztán írkálhatom napestig, de például az oldal szövegét, ahol még csak a jelszót kéri, azt ugye nem tudom változtatni. Mint korábban mondtam, szerintem én közelítem meg rossz oldalról a problémát, ezért nem találom a megoldást.

Ühüm, hát ha a HTML-t is át akarod állítani a Password Form-nál, akkor arra a the_password_form hook való.

Lehet van rá bővítmény is, nem tudom, de amit te akarsz, az elég egyedi, mert a HTML-t és a CSS-t is át kell alakítani, szöveget berakni, ezt bővítményként megcsinálni elég nagy munka, hogy kompatibilis legyen a sablonokkal, és elég sok beállítási lehetőség van.

Viszont egyedileg fejlesztett bővítményként nem nagy munka, igénytől függően szerintem pár óra az elkészítése megbízásra. Ha egy fejlesztőnek elküldöd a the_password_form hook leírását, az alapján könnyen meg tudja csinálni.

Vagy ilyen kulcsszavakkal keress Google-be a bővítményre:

  • WordPress Password Form Customize Plugin
  • WordPress Custom Password Protect Form Plugin
  • WordPress Custom Frontend Password Protect Form Plugin

stb.

Vagy ha a fejlesztés mellett döntesz, itt egy leírás, ami hasznos lehet: