Termékhez több raktári készlet megjelenítése

Keresek egy olyan WC plugin-t, amivel fel tudok venni a termékhez 5 raktári készlet mennyiség mezőt (Product Custom Fields), amiben meg tudom jeleníteni a raktár nevét és a készlet mennyiséget, amit a központi rendszerből importálok (update) időközönként, tehát a felhasználó csak láthatja, de nem módosíthatja. Pl. “Az 1. raktárban: 100 db”; “A 2. raktárban: 12 db”; stb. Természetesen a megrendeléskor a felhasználónak meg kell adnia, hogy melyik raktárból rendeli meg a terméket, illetve van egy alapértelmezett raktára. A készlet adatokat nem kell kezelnie a WP-nek (Inventory management nem kell), mert az folyamatosan frissítve lesz (lehessen) a külső rendszerből.

Attól függ, hogy ezt hogyan tároltad le? Ha egy külön kategóriában, akkor simán attribútummá tudod tenni. És kész, ha nem akkor max egyedi fejlesztéssel oldható meg.

Köszi a választ! Még nincs eltárolva a raktár készlet adat. A tárolás is kérdés hogy hogyan, de annyiban módosult, hogy szűrhető is legyen, valami Product filter plugin-nel. Tehát a kérdés a készlet mezőkre: importálható, megjeleníthető a Product oldalon, szűrhető a kategóriákkal és ár adatokkal együtt. (A raktár kiválasztása már nem kérdés :wink:

Akkor importáld be mint attribútum, és kész. Így később szűrhető is, és ez a legszabványosabb megoldás.

Köszönöm. Már próbáltam Attributomként megadni, de alapértelmezett az Attributomuk a További információk tabon (fülön) jelenik meg, nekem viszont a Product rövid leírás alatt kellene. De akkor ezen az úton haladok tovább. Köszönöm! :slight_smile:

Meg lehet oldani, hogy az attribútumok a rövid leírás alatt jelenjenek meg. Keress rá, hogy “woocommerce attributes to short description” vagy hasonló módon.

Köszönöm! :slight_smile: Végre sikerült találnom egy ügyes plugint, ami kiírja a Termék attribútumokat a Single Product Page-re. Persze találtam php kódos megoldásokat, de plugin-ben szerettem volna megoldani. Szóval itt a plugin link, hátha valakinek jól jön: