Szia kedves mindenki!
Ha tudna valaki és lenne szíves, segítsen hogy megtaláljam a megfelelő plugint a téma címében leírt tevékenységre.
Nem eladásra, hanem csak termék kínálat megjelenítésre (fotóval, videóval) keresek plugint. Ezeket a termékeket hierarhikus karegóriákba kellene helyezni a könnyű besorolás és megtalálás végett. Az S2Member plugint már használom hogy a termékkínálat felvitelét az oldal látogatói a kívánt regisztrációs szinten és jogokkal tehessék meg. Estleg eShop? Nem tudom, melyikbe ássam bele magamat…
Köszönettel előre is: Josef (pressword)
1 semmihez sem akarsz nyúlni: Miért nem használsz egy webshopot (van tonnaszám) amiből elrejted / kikapcsolod a vásárlási funkciókat?
2 : (fotóval, videóval) keresek plugint. Ezeket a termékeket hierarhikus karegóriákba kellene helyezni a könnyű besorolás és megtalálás végett
Ezt a WP tudja: kategóirákat nem tudod szülőviszonyokba rendezni? DE 1 post lehet több kategóriában is ? IGEN. Tag-ekkel megoldhatók a tulajdonságok? IGEN.
További taxonomyk és post-type-ok felvételével meg aztán tényleg minden…
…
.
1 - ugyanezt akartam mondani. wp-ecommerce /getshopped/ és kikapcsolod az ár és kosár megjelenítést…
Minek ehhez eshop? Simán bejegyzésekbe teszi. Ott vannak a kategóriák és címkék mellé, nosza ennyi.
@hgrg: A te hozzászólásaid nem viccesek, nem olvasom mindig végig.
Komolyra véve a szót: Leegyszerüsítettem amit írtál.
Köszi a válaszokat! Akkor maradok az eShopnál ahogy gondoltam, mivel az S2 Member-el nagyon barátságosan összedolgozik. A webshop kikapcsolást már én is számításba vettem. Csak arra gondoltam amit syska írt: hátha nem is kell ehhez eShop… vagy van egyszerűbb plugin, vagy maga a WP önmagában is elég. Csak sajnos még nagyon újonc vagyok a WP-ben.
Na de figyelj:
egy lehetséges mego:
minden termék 1 bejegyzés
kategóriákat meglepő mód kategóriákkal oldod meg
tulajdonságokra pedig hozzáadsz tag-eket(címkéket)
Köszi hgrg! Zsír! Nekilátok és nyomulok!
Hajrá
nem is muszáj plugin
eShop 1.2 sablo is van… igaz nem magyar én elkezdtem magyarítani még nincs kész teljesen
ha valaki esetleg kész van vele megoszthatná velünk