Terbiumable sablon beállítások

Üdv Mindenkinek!Szeretnék segítséget kérni. Először is egy téma lenne amit nem tudom hogy kell beálitani. Feltöltöm tárhelyre a témát minden jó… viszont üres fehér lap jön be és kékel rajta a szöveg (nincs semmi sablon csak a fehér háttéren a szöveg). De látom hogy a témánnál valami beálitások le vannak írva viszont azokat nem tudom hogy kell beálitani. Itt van a téma: http://www.paddsolutions.com/wordpress-theme-terbiumable/

Illetve hogy képeket hogy lehet berakni vagy a cíkeket felülre? így értem: http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&client=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:hu:official&biw=1280&bih=859&tbm=isch&tbnid=czCNc8JmbhdTMM:&imgrefurl=http://www.bloggerblogtemplates.com/2009/03/gamezine-gaming-blogger-template.html&docid=uP7oHnggW5lyWM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_Z8mwJp4iSOo/SbUSLRdS-nI/AAAAAAAAL2s/I1ZOtKP2a_A/s400/gamezine_blogger_template.JPG&w=390&h=400&ei=mYdnT9bqIMTYtAbAgKWFCA&zoom=1 iIlletve így: http://www.paddsolutions.com/wpmag/magiting/?wptheme=magitingAmi itt vannak szürke kockák abba hogy mikor rá kattint valaki be adja neki az adott cíket persze kép legyen benne és ne a sima szürke kocka. :slight_smile:

Lehet rosszul magyaráztam de akkor nyugodtan kérdezetek. Azért nyítottam témát mert nem találtam sehol esetleg ha levannak írva valahol akkor megköszöném a linket (lehetöleg magyar legyen). Előre is köszönöm annak aki szán rám kis időt. :slight_smile:

Jópofa cím a “Roninnak segítség :)”, de ez mégiscsak egy WordPress közösségi oldal, ahol a segítségre várók segítenek a segítségre váróknak. Pl.: értelmes, beszédes címet adnak a témáiknak, hogy később, ha valaki fennakad hasonló gonddal, megtalálhassa könnyebben a megoldást.Egyébként Ronnin: Üdvözlet a fedélzeten! :slight_smile: :slight_smile:

Hirtelen jobbat nem tudtam kitalálni illetve azért adtam ezt a címet mert több dologban is kellene a segítség. :slight_smile: Egyébként nem tudja senki? Minden http://www.paddsolutions.com/ témánál ez van. Rakok fel képet akkor http://www.kephost.com/view3.php?filename=pmkkmys3jpcb3js771ku.jpg ez jön be mindig mikor ettől a készítöktől rakok fel témát. Szóval gondolom valamit még külön kell csinálni nem csak egyszerűen fel rakni vagy lehet plugin… Egyébként amit linkeltem oldalt oda azt hiszem le van írva de angolul és nem nagyon értem. Remélem tud valaki segíteni. Esetleg győző te nem tudsz segíteni ? :slight_smile:

Igaz, hogy nem vagyok nemecsek, de, ha tudnék, segítenék… :wink:Két sablont is letöltöttem, nem tapasztaltam semmi hasonlót, mint amit te írtál. Gyanítom, hogy valami más gond lehet, pl. a telepítéssel; sérült, vagy hiányzik valamelyik fájl.

Ezt írja ki állandóan: “Fatal error: Could not extract a stage height from the CSS. Traced height: 0px.” Valami ötlet? :slight_smile:

Senki nem tud segíteni?