Template hierarchy nem úgy működik ahogy szeretném

Sziasztok,

Főoldalon szeretnék megjeleníteni minden kategóriából 10db bejegyzést, ez a home.php és itt a bejegyzések másképp jelennek meg mint a többi oldalon (kategória, tag).

Van egy index.php-m amiben az általános megjelenítés van a kategória és tag oldalakra.

A főoldalon szeretnék egy linket elhelyezni, amire kattinva az összes bejegyzés látható lesz, ennek a kinézete olyannak kell lennie mint pl a kategória szűrésnél. Létrehoztam egy új oldalt, összes bejegyzés néven, majd a beállítások->olvasás menüpontnál megadtam a bejegyzések oldalát.

Sajnos az történik, hogy a kategória, cimke oldalak jól jelennek meg, de amint az osszes-bejegyzes oldalra megyek a home.php tartalmát kapom vissza.

Mi az a normális megoldás, amit ilyen esetben alkalmazni kell? Mindenképpen a legelegánsabb megoldás érdekelne.

Az én ötletem a következő: home.php-t átnevezem fooldal.php-re, majd létrehozok egy Főoldal oldalt. Majd mindezt beállítom az olvasás szekcióban. Ezzel a probléma meg van oldva, de vajon ez e a legjobb megoldás?!

Köszönöm!

Nézd meg a beállítások menü alatt milyen beállítások vannak és majd találni fogsz egy olyat ahol be tudod állítani mikor mit vegyen home page-nek a wp …

Quote:

Az én ötletem a következő: home.php-t átnevezem fooldal.php-re, majd létrehozok egy Főoldal oldalt. Majd mindezt beállítom az olvasás szekcióban.

Így tettem, a kérdés meg a következő volt: "de vajon ez e a legjobb megoldás?!"