Téma készítés

Letöltöttem a WordPress.org -ról pár témát és lefordítottam. A kérdésem az lenne, hogy hova tudnám ezeket feltölteni. Szeretném megosztani másokkal is

Ez jó, köszönjük előre is. Küld el a forditas@word-press.hu-ra! J.héten tervben van egy sablonos rész kialakítása, jól jön!

Hy!

Elküldtem a themeket. Remélem megkapjátok rendesen. Amennyiben nem írj és keresünk egy másik megoldást. A fordításban ha hibát találtok írjátok meg lécci, mert szívesen javítom. A sablonos rész elkészítésében fejlesztésében is szívesen vállalok dolgokat. Ha úgy gondoljátok tudok segíteni akkor vegyük fel a kapcsolatot és ok.

Előre is kössz és használja mindenki egésséggel a témákat!

Meg, meg. Köszi!

Kedves Török!

Ha kérhetem küldd el nekem is a lefordított témákat!

Köszi!

Nagyon sokan küldtek nekünk lefordított sablont. Köszi.

Készítek egy sablon böngészőt, remélem ma befejezem. :slight_smile:

én most kezdek ezzel az egész wp dologgal ismerkedni (persze nem értek se a programozáshoz, se a php-hez), de az általam szimpatikusnak tetsző sablont le kellene forditanom.

Első lépésként mindjárt abba ütköztem bele, hogy ha a *.php sablonokban átírok valamit magyarra, akkor a hosszú ékezetes betűknek annyi (négyzetek lesznek belőlük)… mit kellene állítanom-átállítanom ??

UTF-8-ra kell beállítani a szerkesztőt.

Firefox-ot használok, most átállitottam UTF-8-ra és szétesett ez az oldal is, a hosszú magánhangók helyett csak kis robuszok jelentek meg kérdőjellel. egyszer valamikor belefutottam ebbe a kódtáblás dologba még valamelyien levelezős progi kapcsán és alig birtam kikecmeregni belőle…

a php-k átírására Notepad-ot használtam, de azon nem tudom hol lehet állítani kódtáblát, ott csak betűtípust találtam, meg nyekvet (középeurópai, nyugati…stb)

Én a Notepad+±t javaslom, ott minden finomságot lehet állítani!

figyelmetlen voltam, pontosaban nem Ments mint-tel mentettem, hanem csak simán, különben észrevettem volna, hogy a Notepad mentésekor is ki lehet választani au UTF 8 kódolást, így már valóban jól jelennek meg a karakterek.

Ha Wp témát szeretnék készíteni. akkor ehez van valami editor progi? vagy szerkesztőkkel kell megoldanom a dolgokat? dreamweaver photoshop stb!? nincs valami szerkesztő amivel a vázat meg lehet csinálni és utána finomítani más progikkal?

előre is ksözi…

sziasztok.

jegyzettomb (=

amugy keresd meg a sandbox nevu theme-et, az egy total csupasz minden formazas es grafika mentes kinezet, aztan mar csak css-el kell formazgatni a kedved szerint

grafikahoz meg akar a paint is jo, attol fugg mit akersz megrajzolni, bar en ps parti vagyok ddd;

jo munkat!

ToRokZoli wrote:

jegyzettomb (=

amugy keresd meg a sandbox nevu theme-et, az egy total csupasz minden formazas es grafika mentes kinezet, aztan mar csak css-el kell formazgatni a kedved szerint

grafikahoz meg akar a paint is jo, attol fugg mit akersz megrajzolni, bar en ps parti vagyok ddd;

jo munkat!

Ok Köszönöm itt is a helpet:)