Téma frissítés

Az oldalamon felhasználtam egy témát (MyProduct 3.0), viszont az eredetihez képest relatíve erősen belenyúltam. Frissíteném a témát 3.6-ra, de ilyet még nem csináltam ezért tartok attól, hogy a css beállításaim, a design-ban felhasznált képek, a kialakított struktúra megváltozik. A józan eszem azt súgja, hogy nem logikus a kialakított forma elvesztése, de elég sok munkám van benne. Örülnék egy öreg róka megerősítésének.Köszönettel!

De, logikus az elvesztése - általános sablon esetén.Ha egy komolyabb sablon, ahol van lehetőséged egyedi css formázást adni, és a változtatásokat oda is vitted fel, azt meg szokta tartani.De biztos, ami biztos, nem árt a sablon előtte lementeni a gépedre.

Andreának teljes igaza van,de a legjobb ha mindig csinálsz egy gyerek témát és ilyenkor nem fognak elveszni a beállításaid frissítéskor.

Köszönöm a válaszokat! Nem volt még alkalmam reagálni. “Komolyabb” témáról lévén szó, lehetett volna a css-t a sablon kínálta felületen megváltoztatni, de nem ott tettem. Így aztán ezek szerint van mit féltenem. Azaz minden szóbajöhető css- file-t le kell mentenem és visszamásolnom a frissítés után, s erre számíthatok a design-ban használt képek esetében is. A child themes-nek utána olvastam a wordpress.org-on. Nagyjából érteni vélem, de megköszönnék egy szájbarágós magyarázatot és gyakorlati útmutatót a gyerek-témát illetően. Köszönettel!weboldal: http://www.stelliumpress.hu/