Téma csere

Én még csak most kezdek wp ben ügyeskedni, de csinálok egy weboldalt, amit szeretnék felújtani, és ugy, hiogy a témáját cserélném le, kőrbe néztem a piacon és egy wpzoom os fizetős témát raknék fel (Tribune). De hogy megy ez? Még nem csináltam. Ami érdekelne.

Hogyan tudom megrendelni, csak forint alapú bankszámlám van, persze bankkártyával.

Amikor megvettem, tudom-e egy másik webcimen kiprobálni, hogy hogy fog kinézni, vagy csak óda rakhatom fel ahova akarom telepíten, csak single licence-st vennék.

Azok a blogok amik eddig kint voltak, ugyanúgy ott lesznek, vagy minden elveszik. jó sok bejegyzés van már.

Magyaritani kell majd.

Köszönöm előre is a segítséget

Fizetős témák úgy müködnek hogy te megveszed a témát. (szerintem regisztrálj egy paypalt azt szinte mindenhol elfogadják, de hogy forint kártyával fizethetsz-e az már az eladó oldalon múlik.)

Tehát miután megvetted azt a témát te egy az egyben megkapod. És felrakhatod máshova is bár ezt álltalában szigorúan tiltják.

Maga a bejegyzéseid és az oldalaid nem vesznek el. Esetleg csak a widgeteket kell majd újra behúzni a helyükre.