Következő problémám lenne:
-> Van nekem egy régi témám ami olyan téma, hogy a főoldalon az írt bejegyzéseim kicsi képpel jelennek meg tehát mint egy magazin oldal.
Ezek a képek ugye akkor jelennek meg ha feltöltök a bejegyzésembe egy képet, ha többet teszek fel akkor az utolsó kép fog megjelenni a főoldalon…
-> Szereztem egy új témát ebben a témában nem jelenik meg a főoldalon az utoljára feltöltött kép, szeretném megoldani, hogy ebben a témában is úgy jelenjenek meg képek mint az 1. -ben felsoroltam.
Remélem érthetően írtam le aki tud segíteni az kérem írjon
Üdv.
Ha nem akarsz belenyúlni a kódba, akkor plugin:
Auto Post Thumbnail
Hungred Post Thumbnail
(egyiket sem próbáltam még, de asszem ilyesmit csinálnak)
Ha igen, akkor itt egy szép részletes leírás: Using The New Post Thumbnail Feature In WordPress 2.9 (2.9-től felfele jó)
Ha nem tudsz angolul, de nagyjából tudod értelmezni a php-t, akkor is simán használható a leírás. Elég egyértelmű, hogy mi hová megy.
-> és akkor ha van két témád, akkor miért nem hasonlítod össze a kettőt, hogy miben különböznek?
-> hogy rájöjj a csínjára bínjára?
-> :rolleyes:
Btw tudom hogy off, de tokre regen hallottam a theme-et temanak forditani. Udito valtozatossag volt.
Hogy ne legyen megis teljesen off, a Blogshow/MiVIK topikban van egy hasonlo custom megoldas, ami olyasmit csinal, mint amit irtal.
Mindig az elso kepet veszi ki a posztbol es azt tudod meghivatkozni a loopban egy catch_that_image() funkcioval. Ezt egy div-ben behivva css-bol tudod formazni a kep max-width-jet, vagy akarmit.
Nezd meg a SSnail altal linkelteket is meg ezt is, vagy hallgass manora, most mar van mibol valogatni.