teljesen hibás sablon

Sziasztok!

Van egy sablon, sok minden nem úgy működik, ahogy kéne. A sablon http://themes.wordpress.net/columns/2-columns/3534/beautiful-sunrise-10/

A legnagyobb bajom vele, hogy a komment elküldésekor, keres és kiírja, hogy nincs találat.

Egyelőre választottam másik sablont, mert hétfőre kész kell lennem, de nem bánnám, ha valaki meg tudná nézni nekem. Azt sem tudom, mit keressek, hol lehet a rossz hivatkozás.

mindent előre köszi

Jah, avval a sablonnal az angol fórumban már annyi bajom volt, hogy össze se tudom számlálni :frowning:Soxor úgy tűnik, hogy szerver-függő, hogy éppen mi nem működik rajta. Ennélfogva nehéz “megnézni” ha éppen nincs működésben…

Fejlemény.

Megnéztem egy helyi installban (saját gépen itthon) - műxik.

Felraktam egy teszt WP-re a weben… comment nem megy - blank oldalt mutat a wp-comments-post.php címszó alatt.Valami van a sablon functions.php file-jában, ami nem barátkozik a WP-vel. Ha a functions.php file-t kiveszed/átnevezed, rögvest működik. Evvel persze widget-képtelenné teszed a sablont.Na, most ennyire futotta, megyek főzni :slight_smile:

Asszem átvertem. Találtam a német fiatalember oldalán (http://www.online-marketing-breuer.de/wordpress-themes/) egy régebbi sablont (Surprising Sunset), ami még jól működött. Lecseréltem az összes php-t arra (a functions nekem kevés volt), visszaraktam a képet és megy minden.

Aztán finom legyen :slight_smile:

Ja, de csak nektek: http://193.224.158.130/hp/ hát így néz ki.

Köszi mindent: nagynikker

Még matassál rajta:

http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http%3A%2F%2F193.224.158.130%2Fhp%2Fés a postban levő listának adjál stílust.