Teljes oldal átirányítás (301)

Az összes linket át szeretném irányítani az új domain-re,úgy,hogy a google át tudja adni nekik a helyezést… (301)

van 1600 linkem,egyesével 301-be tenni őket komoly lenne…ötlet tipp trükk plugin? :slight_smile:

(pár plugint már kipróbáltam,meg nézelődök még most is,de ha valakinek van ötlete akkor pls,elég sürgős lenne :slight_smile: )

oké,már kezdem megszokni h ahogy beírom mi nyűgöm,és keresek tovább,szinte azonnal rátalálok a megoldásra :smiley:ez a kis plugin pont képes arra ami nekem kell:

WP-RedirectExhttp://wordpress.org/extend/plugins/wp-redirectex/http:// nélkül kell használni,csak be kell írni h újdomain.hu és kész.

ha meg akarjuk szüntetni az átirányítást,írjuk be a az eredeti domain-t(régidomain.hu).

Egy rövid kérdés: a régi cikket megnyitva az új honlap ugyanazon cikkére ugrik?Jah, mégegy. Ha át van irányítva, hogy a csudába szünteted meg az átirányítást? (miközben ha be akarod írni a régi domaint, mindig átugrik az új oldalra?)

igen az új oldalon levő ugyanazon post ra ugrik… de a fake url-eket is átirányítja,szal minden bejövő kérést egy az egybe.

a wp admin-t nem irányítja át.2.9.2 és 3.0.1 alatt is működik.

egyszerű htaccess rewrite:

Code:

RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ http://ahovaakarod/$1 [R=301,L]

:)

Az nem egészen jó: wp admin-t nem irányítja át

Minden át kellene irányítani.

hgrg kódját rakd bele a .htaccess fájlba, és kész.

A wp-admin -szerintem- lényegtelen hisz azt nem indexeljük. Legfeljebb akkor van gyarkorlati haszna ha a user elmentette a wp-logint teljes url-el :slight_smile:

De a problémafelvetés jó :slight_smile:

bármit is irányított át, ezek szerint nem a teljes weblap kapott 301-s átirányítást, hanem csak az egyes cikkek. Ergo a google nem fogja a régi weblapot megszüntetni a találati listában. És ez így nem jó. Kompletten az egész szájtot kell átirányítani, maradék URL-nélkül. Ahhoz pedig az egyik megoldás a .htaccess átirányítás.

de a teljes weblap,kivéve a wp-admin,amit ugye a google nem indexel… hol itt a gond?WP-RedirectEx:this plugin redirects all request on your old domain name to a new domain.wp login és az admin meg tiltva van neki a kezdetektől,nofollow,noindex,alap…

annyira erősködsz,és tudom h nem akarsz(akartok) rosszat,szal lecseréltem a plugin-t a htaccess átirányításra :slight_smile: köszi a segítségetamúgy megnéztem,a plugin pl a képeket sem irányította át,szal tényleg nem a legjobb sajna :frowning:

help! hogy lehet kihagyni a sitemap.xml-t a htaccess-es átirányításból?

(mert hogy annak ott kell maradnia ha minden igaz…)

Dehogy kell otthagyni nutdraw55.

301 = mindent irányíts át htaccess fájl segítségével, és várj 2-3 hetet a google-re.

Sima ügy. Egyszerűbb mint az egyszeregy.Ha el szeretnél még vele szórakozni a Google Webmestereszközök-ben is megadhatod a régi weblapot átirányítását, de ez csak formaság. Semmi jelentősége.

301 az, amire ugrik a google, és tudja miről van szó. A 301-es állapotkód arra utal, hogy a kért oldal véglegesen egy új helyre került.

http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?hl=hu&answer=93633Előzőleg bennhagytál URL-eket (admin stb), most meg a sitemap.xml szeretnéd bennhagyni. Ne foglalkozz már vele! 301 sikerült? Régi cikk az új cikkre mutat? Akkor készen is vagy, 2-3 hét, és a google-ben át lesz minden cserélve.A 301 meglétét itt is leellenőrizheted: http://webconfs.com/redirect-check.php

csekkoltam,minden okés,csak úgy emlékeztem mind ha valahol azt olvastam volna h a sitemap az maradjon elérhető.

amúgy köszi a kitartásod,mert hát ha a képek még az eredeti oldalra mutattak volna… az nem lett volna jó valszeg…

lenne egy kis problema egy oldal atiranyitasanal. Domain csere lenne, minden cikk megy a masik domainre, de a fenti atiranyitas nem jo, mert az uj domainen mas lesz a struktura. Probaltam egyesevel, csak aza baj, hogy az eredeti url-t a google az alabbi formaban tarolta: domain.hu/cikk/%

Namost ha beirom a redirect 301 cikk/% hxxp://ujdomain.xx/vvv/cikk/ ez sajna nem mukodik, nem iranyitja at.van valakinek valami hasznalhato otlete?

Ez számomra egy WordPress költöztetésnek tűnik, vagy jól benéztem valamit. :wink:A költöztetés után változtatnám meg a szerkezetet, ha nagyon szükséges.

igen ez egy wordpress koltoztetes, viszont az uj oldalnal mar az uj linkstrukturaval szeretne a tulaj felterkepeztetni az oldalat a googlival, tehat kinalt megoldas nem jo sajna.

Költöztesd az újd omainre a régi wp-t, az új domainben kapcsold ki a robotok bemászkálásának lehetőségét, csináld meg az új struktúrát, tedd fell a Google sitemap-ot, aztán engedélyezd ismét a robotok bejövetelét.

Olyan átirányítást hogy tudok csinálni, hogy az lenne a cél, hogy csak bejelentkezés után láthassa bárki is a bejegyzéseket?Tehát az lenne a cél, hogy ha beírja az oldal vagy valamilyen bejegyzés linkét akkor addig ne láthassa, míg a wp-login.php oldalon be nem jelentkezett az oldalra.Mert ha beírom .htacces-be amit írtatok, akkor azt írja ki a böngésző, hogy az oldal átirányítási körbe került.