teljes kép megjelenítése

http://noob.hu/07/0501/wp.JPG

udv

azt szeretnem beallitani hogy az eredeti mereteben jelenjen meg a kep

A képed eredeti mérete 1358x710 px, ami nemigen fog beleférni az adott oldalra, ezért inkább arányosan csökkentsd a méretet.Ha mégis meg szeretnéd jeleníteni eredeti méretben is, akkor használj egy fotóalbum-kezelő bővítményt, mondjuk a Next Gen Gallery-t.

szerintem nem a screenshotról van szó, hanem az azon látható képet szeretné tordek torzítás nélkül megjeleníteni a postban! :wink:

Bocsi, tényleg benéztem. :slight_smile: Mondat eleje törölve. :slight_smile:

…és infóhiány miatt megoldás sem lesz egy ideig…:rolleyes:


'mano wrote:

szerintem nem a screenshotról van szó' date=' hanem az azon látható képet szeretné tordek torzítás nélkül megjeleníteni a postban! ;)[/quote']


igen ez egy 1600 x 1200-as felbontasu kep es szemleltetes keppen raktam az oldalra. szeretnem ha a bejegyzesben is ekkora meretben jelenne meg.

felejtsd el, nem fog.

Teljesen egyszerűen - ha jól értem a problémát:Ha van - mondjuk - egy 1024 x 768-as méretű ablakod, akkor hiába cipeled elé az 1600 x 1200-as méretű Mona Lisa-t, a külső szemlélő maximum az ablakméret, mínusz ablakkeret méretet fog látni belőle (mivel katalógusokat, útmutatókat, leírásokat is ebben az ablakban mutatunk be, könnyű belátni, hogy még 1024 x 768- sem fog látszódni a szegény csajból. :slight_smile:Mivel az ablak - esetünkben - a felhasználók monitora, ezért a Mona Lisa bemutatására két - alapvető lehetőséged nyílik:


  1. Elektronikus úton (pl. NGG bővítmény) lecsökkented arányosan a képet a létező, várható, még optimális ablakméretre, és ebben a formában mindenkinek látszódni fog az ablakában. (Akit így megkap a látvány, annak pl. egy linkkel biztosítod, hogy az eredeti méretben letölthesse magának, és úgy tanulmányozza)


  2. Elektronikus úton arányosan csökkented az ablakméretre a képet (hogy mindenki láthassa, miről is lehetne szó), majd lehetővé teszed, hogy rákattintással az ablakon kívülre kerüljön a kép, vagyis aki kíváncsi rá, és van akkora tere (monitora), az ablak elé cipelve megnézheti a képet (azaz, a kép egy új ablakban, a WP-den kívül, fog megjelenni.    Nagyobb méretet, mint a rendelkezésedre álló méret - technikai okokból - nem tudsz belepréselni egy-az egyben egyik CMS-rendszer kisebb méretű ablakába sem.

Hello! Engem a második megoldás érdekelne. Leírnád nekem hogyan kell ezt megvalósítani?

Szia! Üdv a WP fórumon. Szerintem ezt keresed, ha jól értettem Győzőt: http://granades.com/wp-fancyzoom-wordpress-plugin/


'Patai wrote on '2009-10-08:
Szia! Üdv a WP fórumon. Szerintem ezt keresed, ha jól értettem Győzőt: http://granades.com/wp-fancyzoom-wordpress-plugin/

Szia! Nagyon szépen köszönöm! Ez az amire gondoltam.