Telepítéskor internal server error

Internal Server ErrorThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, webmaster@exampel.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.6 Server at www.example.com Port 80Ez az üzenet jelenik meg. WP 2.3.1 PHP5. Már fent van egy régi WP 2.1.3HUN, az műxik. de nem értem, hogy mi a hiba. A gépemen legújabb XAMPP van PHP5-tel és ott megy. A .htaccess-t még nem állítottam át, mert még telepíteni sem tudom így (amúgy üres). Remélem valaki tud segíteni.Probléma megoldva. Amúgy nem értem a logikáját. Azért leírom ide a megoldást, hátha valakinek segítek. Szerverre felmásol WP 2.1.3 HUN > install WP 2.1.3 HUN > Szerverre felmásol WP 2.3.1 > Upgrade.

De azt azért még mindig nem értem, miért csinált ilyen hibát, és hogy miért sikerült rögtön felrakni az újabb WP-t.

Remélem segítettem.

Ui: Törölni kell a .htaccess-t

az 500-as hibat a legtobbszor a .htacces megléte okozza.bar ehhez tudni kéne, hogy melyik tarhely, meg milyen beallitasok.

Amúgy Interneteurope. De visszaraktam a .htaccess-t és úgy is működik. A fene se érti a dolgokat bigsmile.gif