Sziasztok!
Az Ultraweb oldalra töltöttem fel a worldpress-t, de se kép se hang. Lehet hogy valamit nagyon rosszúl csináltam. Ha valakinek lenne egy kis segítőkész ötlete előre is nagyon megköszönném.
István
Nem artom teljesen kizártnak, hogy valakinek sikerült már az ultraweb és a Wordpress összeházasitását létrehozni. De az biztos, hogy sokkal többen irtak arról, hogy mennyi gondjuk van vele. Olvasgass itt utána, mielőtt a kelleténél több energiát feccölsz az uw-be, mint megérdemelné:
itt lett volna belinkelve a fórum keresőjébe beirwa az ultraweb szó, be amikor leellenőriztem, meg volt hülyülve a link … ird be itt a keresőbe, hogy ultraweb
amugy irt ki valami hibaüzenetet? sikerült feltelepiteni? mit értesz az alatt, hogy se kép, se hang? mert ez igy nagyon tág fogalom egy hibaüzenet elmagyarázásához
Ne szenvedj vele. Ha véletlenül sikerülne is feltelepítened, sok örömed nem lesz benne.
Van itt tárhelyes topik, keress egy normálisat köztük. Jobban jársz.
Csináltam egy regisztrációt az okhost.eu-ra hogy felrakjak egy wordpress telepítőt és kipróbáljak egy-két dolgot, beírtam a wp-config.php-ba a szükséges azonosítókat, feltöltöttem a wordpress mappa tartalmát ftp-n, de amikor beírom a böngészőbe, hogy telepítsen, ez a hibaüzenet fogad:
Nem sikerült létrehozni az adatbázis kapcsolatot
Ez vagy azt jelenti, hogy rossz a felhasználónév, vagy a jelszó információ a wp-config.php fájlban, vagy nem tudunk kapcsolódni az adatbázis szerverhez a megadott mysql.okhost.eu címen. Ez jelentheti azt, hogy a blog-szolgáltató adatbázis szervere nem elérhető.
- Biztos, hogy helyes a felhasználónév és a jelszó?
- Biztos, hogy jó adatbázis szerver cím került beírásra?
- Biztos, hogy fut az adatbázis szerver?
A wp-configban ezeket a sorokat egészítettem ki:
/** Adatbázisod neve /
msqldefine('DB_NAME', 'adatbazis1');
/* MySQL felhasználóneved /
define('DB_USER', 'a felhasználónevem');
/* MySQL jelszó. /
define('DB_PASSWORD', 'jelszavam');
/* MySQL kiszolgáló neve /
define('DB_HOST', 'mysql.okhost.eu');
/* Az adatbázis karakter kódolása /
define('DB_CHARSET', 'utf8');
/* Az adatbázis egybevetése */