Sziasztok,
kezdőként telepítem immár harmadik napja a wordpresst, és végre eljutottam oda, hogy elméletileg sikerült, mégis 404-es hibát kapok az install során.
Újra átnéztem mindent, és arra jöttem rá, hogy egy dolgot nem tudok megcsinálni abból, amit előír a használati utasítás, az pedig, hogy public részre telepítsem a wordpresst, mivel az nincs (szerintem). MediaCenteres a tárhely, van valami ötletetek? Vagy hogy tudom megnézni, hogy más hiba is csúszott-e be?
Köszönöm,
Kati
az eszedbe jutott már, hogy a szolgáltatótól megkérded, hogy hova kell raknod a fájljaidat hogy láthatóak legyenek? :rolleyes:
Köszi, már megtörtént, de sajnos hétvégén nem dolgoznak 
akkor lehet, hogy nem három nap tökölés után kellett volna megkérdezni őket? :rolleyes:
kedves
én inkább három napnyi megoldási próbálkozásnak hívom… szeretem egyedül megoldani a dolgaimat, és ahová eljutottam az három félnapnyi munkám eredménye
itt már tudok kérdezni, eddig még azt sem tudtam. Köszi a segítséget! (azaz a próbálkozást)
K.
azért le ne harapd a fejem, ha a három napnyi telepítést erősen furcsállom, amikor nem véletlenül nevezik “5 perces telepítőnek”! 
Szia!
Akkor még segíts annyiban, hogy mi az a 162-es hiba légy szíves… Ezt írja most ki.
Köszi,
Kati
Ãgy és ennyit ír ki, magyarul: 162-es hiba?
Hol és milyen művelet közben? Saját gépen, tárhelyen próbálkozol a telepítéssel?
Szia!
Elméletileg ez lenne az utolsó lépés, beírom a honlap nevét, végére wp-install izék. És itt megjelenik a config fájl tartalma, és a végén hogy “fatal error call to undefine function (…) on line 162”.
Köszönöm szépen.
A teljes hiba üzenetet írd le, és ne pontozz ki belőle részeket,
mert enélkül nem tudunk segíteni.
Bocsi, ez a honlapom címe, azt hittem nem kell.
Itt van:
Fatal error: Call to undefined function is_admin() in /web/magyarkatalin/visitabudapest.hu/wp-admin/includes/comment.php on line 162
Nekem úgy tűnik, mintha nem lenne teljesen felmásolva az wp-admin könyvtárad,
próbáld meg felmásolni újra.