Elnézést kérek az érintettektől, félrenyúltam az imént, és ahelyett, hogy a saját duplikációmat töröltem volna, képes voltam e téma eredetijét törölni!
Kérem szépen akik korábban ide írtak, de nem kaptak választ, legyenek szívesek újra beírni problémájukat!
Még egyszer bocsánat!!! :unsure:
Fel szeretném telepíteni a WP-t, letöltöttem, átírtam a wp-config-ot, feltöltöttem a szerverre FTP-vel, majd amikor el akarom kezdeni az installálást, ezt írja ki:
"
PHP Error Message
Warning: require_once(/home/a7525685/public_html/wp-admin/includes/upgrade.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/a7525685/public_html/wp-admin/install.php on line 39
PHP Error Message
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘/home/a7525685/public_html/wp-admin/includes/upgrade.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php’) in /home/a7525685/public_html/wp-admin/install.php on line 39
"
http://dl.dropbox.com/u/34300244/Screen%20shot%202011-08-11%20at%2015.07.31.png
Mi lehet a baj, és mi a megoldás?
Köszi előre is.
ah igen, erre írtam azt, hogy: “másolj fel minden wp fájlt újra.”
Oh.
Igazából ez is elég nyögvenyelősen ment, mert egyszerűen fogalmam sincs, hogy miért, de nem igazán működik a gépemről (MacBook Pro) az FTP feltöltés. Kipróbáltam húszmillió klienst, húszmillió szervert, egyszerűen nem működik, a szerver szolgáltatóm (ezt nem oda töltöttem fel, mert ott van már egy WP blog) sem érti… Több ismerősöm is ugyanazt a tartalmat gond nélkül fel tudta tenni…
Az érdekesség az, hogy a nővérem MacBookjáról sem működik…
Egyedül egy PC-ről tudtam feltölteni a cuccokat TC-vel, de ott is egyszer-kétszer hibát írt.
???
Holnap megpróbálom újra feltölteni, remélem úgy működni fog… 
Nem a tűzfal csinálja?
@Richárd:
A kérdés az, hogy milyen hálózaton keresztül próbálkozol?
Mobilnet / telefonról megosztott / vezetékes -> Mekkora sávszél/milyen szolgáltatás … lehet hogy a feltöltési sebességed gyér…
lehet, hogy internet/tv/telefon egyben van… hallottam már sok olyan esetről, ahol “ha tv van akkor net nincs” kb… telefonnal hasonló, de arányosan kevésbé gázos…
Amin csodálkozom:
mit értesz “nyögvenyelős”-ön?
Probléma lehetőségek:
- nálad/te géped
- szolgáltatónál
- a kettő között (vonalon)
én az 1-2re szavazok
ftp kapcsolat passzív mód legyen, hátha akkor nem akadozik.
Hali!
Lenne egy kérdésem. Már ezer ingyenes tárhelyet kipróbáltam ahol kapok ingyen mysql adatbázist de eddig sehol nem jártam sikerrel. Atw-n iszonyat nyögve nyelősen de sikerült feltennem viszont nem tudok bejelentkezni, semmin sem változtatni…
Byethoston képtelen magát észre venni freeweben meg tök mindegy mist csinálok, már ezerszer átírtam, újra feltöltöttem meg minden de nem megy neki… ezt a hiba üzenetet küldi:
Nem sikerült létrehozni az adatbázis kapcsolatot
Ez vagy azt jelenti, hogy rossz a felhasználónév, vagy a jelszó információ a wp-config.php fájlban, vagy nem tudunk kapcsolódni az adatbázis szerverhez a megadott localhost címen. Ez jelentheti azt, hogy a blog-szolgáltató adatbázis szervere nem elérhető.
Biztos, hogy helyes a felhasználónév és a jelszó?
Biztos, hogy jó adatbázis szerver cím került beírásra?
Biztos, hogy fut az adatbázis szerver?
Ha nem vagyunk biztosak az előzőek bármelyikében, kapcsolatba kell lépni a szolgáltatóval. Ha további segítségre van szükség, bármikor meglátogatható a WordPress Magyarország Fórum.
Esetleg tudtok segíteni, vagy ajánlani egy olyan tárhelyet ahol BIZTOSAN működik a wordpress?
Előre is köszi a segítséget 
bOri
a fizetős tárhelyeken BIZTOSAN működik a wp.
próbálj meg annyit kicsikarni, hogy erre teljen!