Az Ultra 1000 csomagban pedig bent lakik a PHP és MySQL is (a 100-ban nem!), tehát, a szolgáltatót kellene piszkálni.
Még egyszer köszönöm a tippet! Már írtam nekik. Nagyon jó fejek vagytok, hogy ilyen nagylelkűen megosztjátok a tudásotok!!!
Szerintetek arra,mit lehet lépni, ha a szolgáltató azt állítja, hogy a szerveren lévő többi felhasználó problémamentesen kapja a php támogatást, úgyhogy nálam is rendbe kéne lenni mindennek. Ãtküldtem nekik Fekete WP lovagtól kapott hibajelentésemet. Abban az esetben, ha a szolgáltató szervere tényleg tökéletesen működik, akkor hol a hiba? Az én gépemen?
Ha csak magadnak akarod használni, az otthoni gépeden,
akkor de, egyébként nem.
szerintem azt, hogy az EasyPHP csak a gépeden működik . bár én nem értek hozzá …
Sziasztok!
Még csak most ismerkedem ezzel a rendszerrel. A 000webhost-ra szeretném feltelepíteni a wordpresst, mindent pontosan úgy csinálok, ahogy a leírásban szerepel. Ennek elenére, mikor be akarnám tölteni az install.php-t, ide kerülök: http://err.000webhost.com/
A MySQL adatbázist megcsináltam, de a phpMyAdmin-ban már semmit nem ügyködtem, tekintve, hogy a telepítési útmutató azt írja, hogy ezzel az install.php-vel úgymond beállítódnak a táblák.
Olvastam az egyik útmutatóban, hogy ha nem a gyökérkönyvtárba akarom feltölteni, akkor csak nevezzem át a gépemen lévő wordpress mappát amire akarom és úgy töltsem fel egyben, de én a tárhelyemen alapból ott levő public_html mappába pakoltam be mindent, mert mikor egyszerre akartam feltölteni az egészet, állandóan megszakadt. Kétlem, hogy ez lehet a gond, de mivel az útmutatóban külön szó esik róla így gondoltam ezt is leírom.
A config.php-t jegyzettömben csináltam meg.
Feltöltésre célszerű nem a Commandert használni, főleg nem a 000webhoston, mert mire oda felmegy, legalább 15x megszakad a feltöltés, és igy nem lehetsz biztos abban, hogy hibátlanul fel van másolva minden. És a FlashFXP-t használom ilyen feltöltésre.
Az nem lehet gond (elvileg), hogy nem almappába pakoltad bele, hanem a főkönyvtárba.
A WP file-jainak szerkesztésére ne jegyzettömböt használj, mert abban a legelején a mentésnél maradhat 3 karakter szemét, amit a notepaddal nem lehet észrevenni és ha azt töltöd fel, akkor jön a Cannot modify header … hibaüzenet. Én Natepad+±t használok erre. És a mentésnél a kódolást úgy állitsd be benne, hogy UTF-8 BOM nélkül.
A helyedben én ujra felmásolnám a file-okat. mert lehet, hogy valamelyik sérült lett.
Köszönöm a gyors választ.
"És a mentésnél a kódolást úgy állitsd be benne, hogy UTF-8 BOM nélkül.
" <— azt hogy kell? :unsure: (jujj most lebuktam, mennyire laikus?tudatlan?hozzá nem értő? vagyok! :ph34r: )
Egyébként, ezen kívül mindent megcsináltam és az eredmény semmit sem változott.
Nyuszika: ilyen beállitás a Notepad++ -ban van, fenn a menüsorában. ötödik fül a kódolás.
ha meg mindent igy csináltál, akkor ötletem sincs, mi lehet a baj … én egyszer tettem fel oda WP-t. de az nem most volt, már régebben … akkor nem volt semmi gond vele. de hát azóta változtathattak is valamit :unsure:
úgy irod be az install-t, hogy http://oldalad.valami.com/ ? mert a telepitésnél nekem ennyi is elég volt. de ki lehet irni a teljes utat http://oldalad.valami.com/wp-admin/install.php .
Te hogy csináltad?
Én eddig a teljes elérési útvonalat adtam meg. Most kipróbáltam úgy, hogy csak simán a honlapcímet írtam be. Először nem sikerült. Aztán (immár sokadszorra) végignéztem a config.php-t, ott a host-nál így nézett ki: 'vmi ' , az itt látható fölös szóközt kitöröltem. Ezek után megint az elérési útvonallal próbálkoztam, hosszan töltött a honlap de végül semmi. Aztán beírtam a sima címet és már fel is telepítettem. 
Ah véletlen nyomtam egy entert és elküldte…
Köszönöm szépen a segítséget!
Ügyes vagy Nyuszika 
Sziasztok!
Feltettem a wp-t én is nagyon szimpatikus. Telepítés sikeres volt azt írta de az admin felületre belépek és csak hibakódok fogadnak.
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-config.php:1) in /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-login.php on line 337
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-config.php:1) in /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-login.php on line 349
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-config.php:1) in /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 690
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-config.php:1) in /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 691
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-config.php:1) in /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 692
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-config.php:1) in /var/www/virtual/jamradio.hu/htdocs/wp-includes/pluggable.php on line 890
Ezek. Pedig a telepítésnél azt írta minden ok. A weboldal megjelenik tökéletesen.
http://www.jamradio.hu
Andrew5:
http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/
itt olvashatod a problémád megoldását
Andrew5: szivesen 
A magyar rendszer telepítése nekem sem sikerült itthoni próbahasználatra (XAMPP csomaggal). Elindítva a telepítőt bekérte az adatbázis eléréséhez szükséges adatokat, majd onnan továbblépve egy nagy üres oldal fogadott. Firefoxszal, Chrome-mal és IE8-al is. A korábbi 2.8.2-es magyar csomaggal nem volt gond, hiba nélkül fölment, és még az angol 3.0-s is.
Összehasonlítva az angol és magyar 3.0 csomag fájljait, az egyetlen különbség, amit észrevettem, az az idézőjelek használata 1-2 fájlban. Amíg az angolban macskaköröm (’) van, addig a magyarban pár helyen a normál (") található. Nem tudom, hogy ez okozhat-e hibát.
Elkezdtem belemenni fálj szinten a hibakeresésbe. Szerkesztőknek talán segít a javításban. Ezen a folyamaton mentem végig:
setup-config.php | case “2”: belép a for ciklusba, ahol meghívja a wp_generate_password (pluggable.php) függvényt, de nem kap visszatérési értéket, és a for nem megy tovább.
pluggable.php | wp_generate_password: belép a for ciklusba, meghívja a wp_rand függvényt, de nem kap visszatérési értéket.
pluggable.php | wp_rand függvény: meghívja a set_transient függvényt, de onnan nem megy tovább.
functions.php | set_transient függvény: bemegy az if-be, és a $result = add_option(…); függvénynél nem megy tovább.
functions.php | add_options függvény: bemegy a $value = sanitize_option( $option, $value );-be, de nem folytatja.
formatting.php | sanitize_option függvény: valamiért nem kapja megy a $option-t és a $value-t. És itt bukik el a folyamat. A swith ($option)-nél nem fut le a default ág sem.
Igazából mintha a sanitize_option-ba be sem lépne. Az első sorba írt echo “ok”; már nem jelenik meg. A többiről nem is beszélve.
Ezek folyamatosan egymásba épülnek, de mivel a sanizize_option meghal, ezért sosem kerül vissza a vezérlés a setup-config.php-ba a for ciklusba.
Én azt a megoldást választottam, hogy feltelepítettem az angol csomagot, az gond nélkül ment. Belépés után meg jelezte a rendszer, hogy rendelkezésre áll a magyar csomag, és frissítettem.
Ennyire nem bonyolult, csak el van kommentelve a setup-conf eleje. Olvasd el az én tapasztalataimat:
http://forum.word-pr…ess-installban/