Telepítési probléma

Sziasztok! (kezdő WP felhasználó)Felmásoltam mindent a tárhelyemre, de a /wp-admin/install.php-t már nem tölti be a böngésző és ezt a hibaüzenetet írja ki “504 Gateway Time-out nginx”.Tudnátok segíteni ebben?Előre is köszi a válaszokat!

Szerintem fordulj bizalommal a tárhelyszolgáltatódhoz.Ha esetleg mégis tévednék és hozzáférsz az nginx konfig fájlhoz és újra is tudod indítani, akkor itt egy tipp:_http://www.nginxtips.com/504-gateway-time-out-using-nginx/

Sikerült feltelepíteni, és bedobja a kezdőlapot az alap “dafault” sablonnal, ahol be kell jelentkezni az admin felületre, de ha rákattintok a “Bejelentkezés” linkre, nem történik semmi. Ennek mi lehet az oka és lehet valahogy orvosolni?

A mod_rewrite be van azon a szerveren kapcsolva?

Nincs.

Kapcsoltasd be. Az kell a wp-nek.

Ezt, hogy tudom megtenni?

Felvettem a szolgáltatóval a kapcsolatot és ezt írták:

Elég sok Wordpress oldal üzemel a tárhelyeinken, így gondolom megoldható a probléma. Nem nagyon használok CMS rendszereket, így Wordpress-t se, de úgy rémlik az admin oldal egy olyan védelmet kapott ami miatt frame keretben nem jön be a login oldal. Feltételezem hogy ez valahol kikapcsolható (ezt bizonyára a rendszert jól ismerők fogják tudni hogy kell).
Ha a problémát nem ez okozza, akkor a bejelentésben kérem azt is jelezze pontosan hol látható a hiba, milyen hibaüzenetet kapott, mert ezek nélkül nehézkes segítséget nyújtani.

Hibaüzenetet nem kaptam.