Kérdésem annyi lenne hogy valaki tudja e a telepítés után-közben miért van fehér képernyőm!!
a telepítés elindul rendesen…
wp-configot utf8-bom nélkül mentettem
stat szkript ki van kapcsolva a szolgáltatónál…
a telepítés indítása után mégis csak egy nagy fehérség van!!!
adatbázisban nem hozza látre a táblákat (ppmyadminban megnéztem)
fájlokat egyesével töltöttem fel a szerverre nehogy hiba legyen az uploadban!!
valaki tudja mi lehet az oka ?
a szolgáltató 000webhost.com
és igen már szétnéztem a fórumban mindenfelé!!
Van itt már egy 000webhost.com téma, talán ott jobb helye lenne, meg azt hiszem kűzdöttek is páran hasonló gondokkal ott.
Viszont, ha nem hoz létre táblákat sem, akkor valószínüleg mégsem indul a telepítés rendesen.
Próbáld úgy, hogy nem nyúlsz a config fájlba, hanem a telepítőből töltöd ki. Esetleg nézd meg a könyvtárak jogosultság beállításait, hogy biztosan írható-e, aminek annak kell lennie. Attól függetlenül, hogy egyesével töltötted fel, még lehet hiba (sőt), egy felülírást esetleg megpróbálhatsz, ha más nem segít.
Szia Fityazz!
Akkor pedig valamit biztos nem jól csináltál, mert nekem is van ott demo oldalam és a mai napig is megy. A telepítés előtt a public.html mappában ha jól emlékszem van egy config.php file amit ki kell törölni. De ezt majd pontosan megnézem este…Ezután lehet feltölteni a WP file-it. FileZilla-t használtál? Mivel töltötted fel? Mire volt állítva kapcsolat feltöltéskor? Létrehoztad az 000webhost adminjában a mysql adatbázist a WP részére?
Üdv