Telepités után az adminfelület helyett hibaüzenet

Sziasztok!Telepités után az admin oldalon ez jelenik meg :Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/topradio/data/www/topradio.hu/wp-config.php:1) in /var/www/topradio/data/www/topradio.hu/wp-includes/pluggable.php on line 897

Mi a hIba?Előre is köszönöm a választ.

A hiba az, hogy elrontottál valamit, de arra már nem veszel magadnak a fáradtságot, hogy rákeress a Fórumon (ahol kiemelt témaként már leírtuk négyezer válasz mellett), de a Google is hoz rá pár millió választ rá.Utoljára vagyok hajlandó erre a kérdésre egyáltalán válaszolni; legközelebb lezárom az ilyen témát, és slussz! Azért a lustaságnak is legyen már határa…Fórumon: http://forum.word-press.hu/topic/1556-cannot-modify-header-information-headers-already-sent-by-hibauzenet/Neten: http://www.wordpress2you.com/2010/12/hogyan-javitsuk-a-wordpress-cannot-modify-header-hibat/

Először is köszönöm a segítséget. De sajnos hiába nézem hexa módba hiába normál módba nincs ott a 3 db ???.Mi más lehet a gond?

nincs feltöltve a wp rendesen! mégegyszer tölts fel mindent!

Egyszerüen be írhatod google be a hibajelentést! Viszont olyankor vedd ki belöle a domain neved és az elérési utvonalad!

PL:

wp-includes/pluggable.php on line 897Warning: Cannot modify header information - headers already sent byáltalában mindenre van megoldás. csak tudni kell keresni :wink: